Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

 

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 

Παρθένοι, σήμερα, προσέξτε κυρίως τα έξοδα που μπορεί να κάνετε, ώστε να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Συναντηθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα και προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες. Ιχθύες, κάποια γεγονότα, επηρεάζουν τη διάθεσή σας, το καλύτερο για σας σήμερα, είναι να προσπαθήσετε να ηρεμήσετε και να βρείτε τρόπο, να βελτιώσετε τη ψυχολογία σας.

 

ΚΡΙΟΣ

Η εναλλασσόμενη διάθεση και οι βιαστικές κινήσεις, είναι αυτά που μπορούν να καθυστερήσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια, δημιουργώντας σας μία διαφορετική συμπεριφορά προς τους γύρω σας. Σήμερα, η διάθεσή σας, είναι αρκετά καλή και μπορείτε να είστε πιο επικοινωνιακοί, ώστε να βρείτε την χρυσή τομή με τον σύντροφό σας, διατηρείστε την συζήτηση σε ήρεμα επίπεδα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα αίσθημα μοναξιάς και απομόνωσης, θα σας κρατήσει, σήμερα, μακριά από τις δραστηριότητες σας, κυρίως τις επαγγελματικές. Παρατηρείστε, την συμπεριφορά σας και ενδυναμώστε την ψυχολογία σας, διότι τα στοιχεία αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο, στις αποφάσεις σας. Κάντε τον απολογισμό σας και εστιάστε, στις συναισθηματικές ελλείψεις που μπορεί να έχετε, οι οποίες με την σειρά τους, σας απομυζούν ένα μεγάλο μέρος ενέργειας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διαυγή κρίση σας, μπορεί να σας προσφέρει μία κλιμακωτή εξέλιξη στον επαγγελματικό σας τομέα. Ο ανταγωνισμός, που έχετε με τους συνεργάτες σας, είναι αρκετά δυναμικός από μέρους σας και επιβεβαιώνει την αξία σας, στους γύρω σας. Το αίσθημα γενναιοδωρίας, δείχνει έναν δρόμο ξεκάθαρο προς την ευτυχία, με τον σύντροφό σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην επιτρέψετε να σας επηρεάσουν ανεξέλεγκτες καταστάσεις, που μπορεί να συμβούν στον χώρο εργασία σας. Μία διάθεση επιμονής, σε πράγματα που δεν υφίστανται, έχει την ικανότητα να σας χρονοτριβήσει σε αποφάσεις. Ισορροπήστε, τα συναισθήματά σας απέναντι στον σύντροφό σας, διότι η συμπεριφορά σας, μπορεί να προκαλέσει εντάσεις μεταξύ σας.

 

ΛΕΩΝ

Εστιάστε, στην ουσία των πραγμάτων και καταστάσεων, και απομακρυνθείτε από προκαταλήψεις, που θα έχουν αρνητικές συνέπειες στον επαγγελματικό σας τομέα. Βρεθείτε με φιλικά πρόσωπα και περάστε την μέρα σας ευχάριστα και διασκεδάστε. Εξάλλου το έχετε ανάγκη και το αξίζετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάγκη να βρεθείτε κοντά σε έμπιστα άτομα, αυξάνει την ενέργειά σας και βελτιώνει την διάθεσή σας, ώστε να βοηθήσετε σε θέματα που τους ανησυχούν. Προσπαθήστε, να κάνετε καλή διαχείριση των χρημάτων σας, ώστε να βρεθεί η δίοδος που ψάχνετε. Οι συναντήσεις που θα προκύψουν με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, απαιτούν έναν καλό χειρισμό, για να αποφύγετε τυχόν διενέξεις μεταξύ σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Παρ’ ότι περνάτε δυσκολίες, στον εργασιακό σας τομέα, θα υπάρξει μία εσωτερική δύναμη την οποία θα αντλήσετε και θα σας χαρίσει, την ενέργεια που αποζητάτε. Τα πράγματα, θα κυλήσουν κάτω από τις συνθήκες που εσείς ορίζετε. Η ψυχική σας ζωτικότητα, εκπέμπεται έντονα στην ατμόσφαιρα, γίνοντας το κίνητρο για την γεφύρωση των σχέσεων μεταξύ κοντινών σας προσώπων.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βάζοντας τα προβλήματα στην πραγματική τους διάσταση, θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε την ασφάλεια την οποία μπορεί να έχετε χάσει. Ασχοληθείτε, με πιο επιφανειακά θέματα στον επαγγελματικό σας τομέα, τα οποία δεν απαιτούν την διαύγεια και την καθαρότητα σκέψης σας. Οδηγηθείτε, προς την αυτοπραγμάτωση και βάλτε σε τάξη τις επιθυμίες σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα, ενδείκνυται για έλεγχο και οργάνωση σχεδίων, ώστε οι αποφάσεις που θα ληφθούν, να είναι κάτω από σταθερή σκέψη για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Όμως νέα  ξεκινήματα, αφήστε τα για άλλη μέρα. Επιδιώξτε, να βρεθείτε με άτομα με κοινές προσδοκίες και αναπτύξτε θέματα, που θα σας χαλαρώσουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι εσωτερικές σας συγκρούσεις, μπορούν να σας προκαλέσουν μία ψυχική αναστάτωση και να επηρεάσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Δώστε τον χρόνο που χρειάζεται, ο συναισθηματικός σας κόσμος, ώστε να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα. Ασχοληθείτε, με απαιτητικές ή αθλητικές δραστηριότητες, ώστε να αποσυμφορηθεί να μεγάλο μέρος περίσσειας ενέργειας που έχετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αισιοδοξία που νιώθετε, μπορεί να είναι ένα δυνατό κίνητρο, ώστε να κατακτήσετε με ακρίβεια τον στόχο σας, στο προσεχώς μέλλον. Οι ικανότητες που έχετε, έχουν την δύναμη να σας ωθήσουν ψηλά, φτάνει να μην απομακρύνεστε από τις συγκροτημένες σκέψεις σας.  Η συνάντηση με φίλους, θα σας κάνει να νιώσετε ευχάριστα και να περάσετε όμορφα, προσέξτε μόνο τις αντιδράσεις σας, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποια γεγονότα, που μπορεί να συμβούν στον χώρο εργασία σας ή που αφορούν επαγγελματικά σας θέματα, μπορεί να προκαλέσουν αρνητικές καταστάσεις, όμως μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Αποφύγετε να παρασυρθείτε από τρίτα άτομα, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η διάθεσή σας.

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση