Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

 

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 

Mην βιαστείτε σήμερα να ανοίξετε συζητήσεις και να δώσετε υποσχέσεις, ειδικά στα ερωτικά σας. Αποφύγετε τα έξοδα. Κινηθείτε με προσοχή στα επαγγελματικά σας.

 

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να οργανώσετε ταξίδια ή κάποια έξοδο που θα σας απομακρύνει από τα τετριμμένα. Η διάθεση να φλερτάρετε και να ερωτευτείτε είναι έντονη, απλά αποφύγετε υπερβολές και ανεξέλεγκτες αντιδράσεις. Η εκπαίδευση είναι στα ενδιαφέροντα σας και θα αναζητήσετε καινούργιες μεθόδους, που θα ενισχύσουν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια

Δοκιμάζονται: Εκπαίδευση, νομικά θέματα, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια

Τυχεροί αριθμοί: 15, 6, 1, 14

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η στροφή στα οικονομικά σας είναι έντονη σήμερα και θα αναζητήσετε τρόπους που θα βάλουν σε τάξη, τις μέχρι τώρα εκκρεμότητες. Μπορεί να επικεντρωθείτε σε δοσοληψίες του παρελθόντος και να προσπαθήσετε να τις ολοκληρώσετε, μην ξεχνάτε τις αντιπαραθέσεις που μπορεί να εμφανιστούν, εξαιτίας έντονου εκνευρισμού. Η επικοινωνία σας, θα μειωθεί και θα νιώσετε περισσότερη μοναχικότητα.

Ευνοούνται: Ταξίδια, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα

Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα, υλικά αγαθά

Τυχεροί αριθμοί: 16, 7, 0

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επικοινωνία και οι νέες επαφές, είναι στο επίκεντρο της ημέρας. Η διπλωματική στάση και η ευχέρεια λόγου, είναι το βάθρο για να ξεκινήσετε μία καινούργια αρχή με νέα πρόσωπα. Θέματα σχέσεων που σας έχουν ταλαιπωρήσει, θα μπορέσετε να δώσετε την κατάλληλη λύση, για να υπάρξει ένα αρμονικό κλίμα.

Ευνοούνται: Δάνεια, οικονομικά θέματα, κρυφές υποθέσεις

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, προσωπικότητα

Τυχεροί αριθμοί: 17, 8, 3, 14

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η βελτίωση της επαγγελματική σας σταδιοδρομία, θα ενισχύσει την ψυχολογία σας. Οι ευκαιρίες που θα εμφανιστούν και οι συζητήσεις που θα κάνετε για συνεργασίες, θα δώσουν μία νέα προοπτική στα επαγγελματικά σας. Μείνετε επιφυλακτικοί σε τρίτα πρόσωπα που μπορεί να επηρεάσουν τα οικονομικά. Στα συναισθηματικά σας, αποφύγετε ανασφάλειες και φοβίες που σας απομακρύνουν από τον σύντροφό σας.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, κοινωνικές ομάδες

Δοκιμάζονται: Εργασία, υγεία, κρυφές υποθέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 0

 

ΛΕΩΝ

Η διασκέδαση και η δημιουργία θα κινήσουν το ενδιαφέρον σας και θα συμμετάσχετε σε ομαδικές ή κοινωνικές εκδηλώσεις. Μπορείτε, λοιπόν να δείξετε με ευκολία τα ταλέντα σας και να δραστηριοποιηθείτε με τρόπο που η καινοτομία της σκέψης, θα σας ξεχωρίσει από το σύνολο. Νέοι έρωτες θα εμφανιστούν στα επαγγελματικά σας, στρέφοντας όμως την προσοχή σας σε κρυφές καταστάσεις, που μπορεί να φέρουν αρνητικές συνέπειες.

Ευνοούνται: Εργασία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 5, 14

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επιμονή για επίλυση παρελθοντικών θεμάτων με φιλικά πρόσωπα, μπορεί να φέρει αρνητικά αποτελέσματα. Γίνετε πιο διαλλακτικοί και αφήστε τον κατάλληλο χρόνο να σας δείξει, πως θα πρέπει να κινηθείτε. Παρασκήνια που θα έρθουν στην επιφάνεια, θα αναδείξουν μία εικόνα που μέχρι σήμερα αγνοούσατε. Στηριχτείτε στην διαίσθησή σας και κάντε τις απαραίτητες αναλύσεις.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας

Δοκιμάζονται: Φαντασία, οικογενειακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 0

 

ΖΥΓΟΣ

Θέματα σχέσεων θα σας απασχολήσουν και θα βρείτε νέους τρόπους να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Η ερωτική σας διάθεση, είναι το κλειδί για να διασκεδάσετε και να ζήσετε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας. Η ειλικρίνεια και η αποφασιστικότητά σας, θα δώσει ένα άλλο στίγμα στις συνεργασίες σας.

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικονομικά θέματα

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 7, 14

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις, θα περιορίσουν τα σχέδιά σας και θα επικεντρωθείτε σε πιο ανάλαφρα θέματα. Οι συζητήσεις με έμπιστα πρόσωπα, θα δώσουν μία ανάσα στην επαγγελματική σας ζωή. Οι σπατάλες και τα περιττά έξοδα, δεν είναι η λύση σε ψυχολογικές πιέσεις που μπορεί να αισθανθείτε.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, συνεργασίες

Δοκιμάζονται: Εκκρεμότητες, οικονομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 0

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η προσωπική σας λάμψη και η αισιοδοξία, θα αναδείξουν μία δυνατή εικόνα στον περίγυρο σας. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε και να δημιουργήσετε νέες επαφές και ερωτικές σχέσεις. Βρεθείτε με φιλικά πρόσωπα και κάτω από διασκεδαστικό κλίμα, χαρείτε και απολαύστε χαρούμενες στιγμές.

Ευνοούνται: Υλική ασφάλεια, υλικά αγαθά, εργασία

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες, θέματα σχέσεων

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 9

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο έντονος συναισθηματισμός, θα σας εμποδίσει να επικοινωνήσετε και να έρθετε σε επαφή με οικογενειακά και αγαπημένα σας πρόσωπα. Αφήστε την μέρα να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται και μην επιμένετε να ξεκαθαριστούν θέματα που χρονίζουν. Ασχοληθείτε με κάτι πιο ανάλαφρο, ώστε να βοηθήσει να αποσυμφορηθεί η περίσσεια ενέργεια.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία

Τυχεροί αριθμοί: 15, 6, 1, 14

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα, θα σας ωθήσει να κινητοποιηθείτε περισσότερο, χωρίς όμως να φτάσετε στα συμπεράσματα που θέλετε, σε θέματα που σας ανησυχούν. Βρεθείτε με φίλους και άτομα που εμπιστεύεστε, περνώντας ευχάριστες στιγμές. Στα επαγγελματικά σας, μπορεί να υπάρξουν μικρές παρεξηγήσεις που θα καθυστερήσουν σχέδια που υπάρχουν σε εξέλιξη. Απλά κρατήστε χαμηλούς τόνους.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, έμπνευση, οικογενειακή ζωή

Δοκιμάζονται: Φίλοι, κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση,  έρωτας

Τυχεροί αριθμοί: 16, 7, 2, 14

 

ΙΧΘΥΕΣ

Στα επαγγελματικά σας σχέδια, θα έχετε νέες προτάσεις που θα στρέψουν το ενδιαφέρον σας σε καινούργια πράγματα. Θέματα καριέρας, έχουν μία νέα προοπτική και θα μπορέσετε μέσω αυτού να ενισχύσετε τα οικονομικά σας. Στην ερωτική σας ζωή, ίσως νιώσετε μία απόσταση και έλλειψη κατανόησης, από τον σύντροφό σας. Η στροφή προς το κέντρο σας, θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθησή σας.

Ευνοούνται: Φίλοι, κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση,  έμπνευση

Τυχεροί αριθμοί: 17, 8, 1, 16

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση