Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

 

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 

Λέοντες, η μέρα θα σας οδηγήσει σε σταθερές αποφάσεις, που θα μεγεθύνουν την επιχειρηματική σας ικανότητα και η διάθεση να διασκεδάσετε, θα βρίσκεται στα ενδιαφέροντά σας. Τοξότες, αποφύγετε τις οξύθυμες συμπεριφορές, διότι σας φέρνουν σε αδιέξοδο, ιδιαίτερα σε θέματα που εκκρεμούν από το παρελθόν.

 

ΚΡΙΟΣ

Διατηρείστε αμείωτο το ενδιαφέρον για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας ζητήματα, φέρνοντας την ενέργεια σας στο δυνατό της σημείο. Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και την νοητική σας δράση και δημιουργείστε νέα σχέδια για το μέλλον. Η σχέση σας, υπόσχεται ευχάριστες στιγμές.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Παρ’ όλο την ρεαλιστική και πρακτική ιδιοσυγκρασία του χαρακτήρα σας, το άγχος έχει εισβάλλει στην προσωπική σας ζωή και σας αποσυντονίζει από μελλοντικά σχέδια. Το οικονομικό σας σκέλος, θα σας ανησυχήσει ιδιαίτερα και θα τραβήξει την προσοχή σας, από τα υπόλοιπα ενδιαφέροντας σας. Μία νέα αρχή στην αισθηματική σας ζωή, μπορεί να κάνει την έκπληξη της ημέρας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η παιδικότητά και η ανεμελιά σας, δεν σας αφήνει να φιλτράρετε με λογική τις συμπεριφορές των ατόμων που σας περιστοιχίζουν. Προσεγγίστε με επιφυλακτικότητα νέα πρόσωπα και εξετάστε αν υπάρχουν ειλικρινή συναισθήματα, απέναντι στο πρόσωπό σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην υποτιμάτε τα ταλέντα και την αξία σας, δίνοντας μεγαλύτερη βαρύτητα σε κοινότυπα πράγματα. Θυμηθείτε τα χρήματα, δεν είναι το παν στην ζωή σας, αποφύγετε το άγχος. Παρατηρείστε την συναισθηματική σας ζωή, μέσα από μία διαφορετική διάσταση, όσο και μειωμένος να είναι ο ελεύθερος χρόνος που έχετε.

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα, έχετε την πρόθεση να ανεβάσετε σε υψηλότερο βάθρο τις προσδοκίες σας και να κατακτήσετε νέα σας σχέδια. Είστε αρκετά δεξιοτέχνες και ευφυείς, ώστε να οργανώσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια και να δώσετε την ώθηση που χρειάζονται, για να φτάσουν στην κορυφή. Απομακρύνετε το άγχος, το οποίο οπισθοδρομεί τις ιδέες σας. Η ικανότητά σας να δώσετε μια νέα μορφή στο συναισθηματικό σας πεδίο, σας μεταφέρει μία ευχάριστη διάθεση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ριζικές διαφωνίες, που υπήρξαν στο επαγγελματικό σας χώρο, προκάλεσαν μελαγχολικές τάσεις και φυγή από τα επαγγελματικά σας δρώμενα. Η αυτογνωσία, θα σας δώσει μια διαφορετική οπτική, για να αντιμετωπίσετε με θάρρος τις αντιξοότητες. Το φιλικό περιβάλλον, θα δώσει μία νότα χαλάρωσης και μία ανακούφιση για τα προβλήματα που σας ακολουθούν.

 

ΖΥΓΟΣ

Οι ιδέες και τα πρωτότυπα σχέδιά σας, βοηθούν την επαγγελματική σας εικόνα. Διατηρήστε τον τρόπο που σκέφτεστε, όσο και να σας επηρεάζουν κάποιες συγκυρίες. Η φιλανθρωπική σας τάση και η επικοινωνιακή διάθεση, θα βοηθήσουν να βρεθείτε με άτομα που αξίζουν την συμπαράστασή σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μελλοντική επαγγελματική επιτυχία, πηγάζει από την προσωπική σας λάμψη. Παρ’ ότι οι καταστάσεις που επικρατούν στον χώρο εργασίας σας, είναι ήπιου χαρακτήρα, εσείς θα βρείτε το σθένος να κινηθείτε με τον κατάλληλο τρόπο και στο τέλος να ξεχωρίσετε. Στα συναισθηματικά σας, θα βιώσετε μία βαθύτερη συναισθηματική προσέγγιση και θα περάστε ευχάριστα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι εντάσεις που μπορεί να εμφανιστούν στα επαγγελματικά σας, μπορεί να σας προκαλέσουν μία οξύθυμη συμπεριφορά, απέναντι στους άλλους. Περιορίστε αρνητικές σκέψεις και λειτουργίες, αποφεύγοντας στο μέλλον μη αναστρέψιμες καταστάσεις. Κάντε την αυτογνωσία σας και παρουσιάστε θετικά συναισθήματα, απέναντι στους αγαπημένους σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υποθέσεις του παρελθόντος, έρχονται και σας δίνουν το στίγμα τους, κυρίως στον εργασιακό σας τομέα. Διατηρείστε τις επιφυλάξεις σας και σκεφτείτε, την σειρά των πραγμάτων με βάση την καθαρή σκέψη που σας διέπει. Αποφύγετε το στρες, γιατί θα διαβάλλει τα συμπεράσματά σας. Προστατέψτε, τον εαυτό σας και αποφύγετε την εσωστρέφεια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επικοινωνιακή σας διάθεση, θα αναπτύξει τον κοινωνικό σας κύκλο και θα βοηθήσει τα σχέδιά σας. Μπορεί να δεχθείτε μία βοήθεια από άτομα που σας περιστοιχίζουν και θα είναι κάτι ευχάριστο για σας. Διατηρείστε αμείωτο το ενδιαφέρον σας, απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο και συμφιλιωθείτε μαζί του, εφόσον έχετε θετική πρόθεση.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι κινήσεις σας, είναι σημαντικές για να αποκτήσετε τις επιθυμίες σας. Δώστε περισσότερο προσοχή στις κριτικές και στις κινήσεις των γύρων σας. Κρατήστε το κεφάλι σας ψηλά και αποδείξτε τους, τις ικανότητές σας. Οι συναντήσεις, με οικεία σας πρόσωπα, θα σας δώσουν μία ανάσα για χαλάρωση.

 

 

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση