Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

 

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 

Δίδυμοι, η συναισθηματική σας κατάσταση, μπορεί να σας κρατήσει μακριά από τα σχέδιά σας και την οργάνωσή τους, προσπαθήστε να την χειριστείτε με σύνεση. Καρκίνοι, η μέρα σας, θα είναι αρκετά δυναμική, αλλά διατηρήστε την επιφυλακτικότητά σας, στην ολοκλήρωση των σχεδίων σας.

 

ΚΡΙΟΣ

Η πίεση που αισθάνεστε σήμερα, εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων που έχετε επωμιστεί, σας βγάζει από το πρόγραμμά σας και τις συνήθειές σας. Οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για τον επαγγελματικό σας τομέα, δεν βρίσκουν έδαφος για να υλοποιηθούν. Μην αποθαρρύνεστε, υπάρχουν και οι επόμενες ημέρες που θα σας αφήσουν να στραφείτε σε ποιο σοβαρά ζητήματα. Σήμερα, απλά δεχτείτε την ημέρα όπως είναι και κρατείστε ενεργειακά αποθέματα για αύριο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η επαγγελματική σας πορεία, στηρίζεται στις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για να την στηρίξετε στο μέλλον. Η προεργασία που έχετε κάνει μέχρι σήμερα, είναι αρκετά καλή, αλλά μην ξεχνάτε να αποβάλλετε το άγχος το οποίο στέκεται εμπόδιο στις σκέψεις σας. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας δίνουν μία ευχάριστη διάθεση, ώστε να απομακρυνθούν οι αρνητικές σκέψεις από το μυαλό σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η στροφή προς τους χώρους που σας χαλαρώνουν, είναι αρκετά έντονη σήμερα και αυτό σας απομακρύνει από κάθε τι δραστικό και εποικοδομητικό. Έχετε την ανάγκη λοιπόν, να δείτε σε βάθος τον εαυτό σας, δίνοντάς του την δύναμη να συνεχίσει στο μέλλον. Βρεθείτε με φίλους και κυρίως με άτομα εμπιστοσύνης και εκμυστηρευτείτε τις ανησυχίες σας, ακούγοντας ταυτόχρονα και τις συμβουλές τους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προσπάθειες σας, να φτάσετε τον στόχο σας, είναι αρκετά μεγάλες έτσι ώστε να σας δίνετε η εντύπωση ότι είστε έτοιμοι να τον κατακτήσετε. Κάποιες δυσκολίες όμως, θα εμφανιστούν μπροστά σας, ώστε να σας επιβεβαιώσουν ότι χρειάζεστε αναδιοργάνωση. Το πείσμα και το σθένος που διαθέτετε, θα είναι τα εφαλτήρια για να προσπεράσετε οποιαδήποτε δυσκολία. Η ανάγκη να βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας εξομαλύνει την συναισθηματική σας φόρτιση.

 

ΛΕΩΝ

Η μέρα, θα κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες ανατροπές, αλλά ο ηγετικός σας χαρακτήρας θα βρει μία οπή να ξεπροβάλλει στους γύρω σας. Οι οργανωμένες κινήσεις του παρελθόντος, μπορούν να σας εξασφαλίσουν κάποια οικονομική ενίσχυση. Η πρόθεση να εξομαλύνετε την σχέση με τον σύντροφό σας και να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας, εκφράζεται μέσα από μία ευχάριστη και κατανοητή συμπεριφορά απέναντί του.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι εντάσεις και οι αρνητικές καταστάσεις, που υπήρξαν στο παρελθόν, σας έχουν φορτίσει ψυχικά και προβάλετε στους γύρω σας μία οξύθυμη συμπεριφορά. Ελέγξτε τα αισθήματά σας και προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα και από τις δύο όψεις. Σίγουρα υπάρχει μία λύση την οποία δεν έχετε επεξεργαστεί ακόμα. Δομήστε τα πράγματα, με την πραγματική τους εικόνα και κινηθείτε ανάλογα. Η ευφυΐα και το ένστικτό σας, θα σας οδηγήσουν στον σωστό δρόμο.

 

ΖΥΓΟΣ

Οι κρυφές υποθέσεις και τα παρασκήνια του παρελθόντος, είχαν μία ελαστική αντιμετώπιση από μέρους σας. Σήμερα, μπορεί να χρειαστεί να πάρετε θέση και να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και την προσωπικότητά σας. Σκεφτείτε συγκροτημένα και αποφύγετε οποιαδήποτε πλασματική σκέψη. Οι σχέσεις σας, με τα αγαπημένα πρόσωπα, θα περάσουν μία δοκιμασία και εσείς θα χρειαστεί να φανείτε αντικειμενικοί στην κρίση σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η τάση να αναδείξετε τις ικανότητές σας στους γύρω σας, θα σας ωθήσει σε κινήσεις ενεργητικές. Ο τρόπος που θα εκθέσετε στον επαγγελματικό τομέα, τα σχέδια σας, θα είναι με στρατηγική και μέθοδο. Η βοήθεια που μπορεί να λάβετε, θα σας εκπλήξει και θα σας στηρίξει στο μέλλον. Παρασκήνια που έχουν έρθει στο φως στις προσωπικές σας σχέσεις, χρειάζονται προσοχή αλλά και θετική διάθεση για να αποφύγετε εντάσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα επαγγελματικά σας σχέδια, έχουν μία δομή και μία οργάνωση, για την κατάκτηση τους, μείνετε δυναμικά σε αυτή την πορεία και αφήστε ελεύθερη, την διαίσθησή σας. Οι κριτικές που θα υπάρξουν από τους γύρω σας, εισπράξτε τις ως προκλήσεις και αντιμετωπίστε τις με ηγετικό τρόπο. Οι συναντήσεις με φίλους ή με κοντινά σας πρόσωπα, θα σας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο τρόπος σκέψης σας, σήμερα, είναι πιο ελεύθερος και ανέμελος από τα καθιερωμένα και τα ενδιαφέροντά σας αποκτούν νέους ορίζοντες. Η διασκέδαση και η εκπαίδευση, είναι τομείς που σας έλκουν περισσότερο και σας βγάζουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Η ανάγκη να γνωρίσετε τον εαυτό σας και να τον προβάλλετε στους γύρω σας, τονώνει την αυτοπεποίθησή σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σας, θα πάρουν τον πρώτο ρόλο στην διάρκεια της ημέρας και οι ενέργειες σας θα είναι πάνω σε αυτά. Οι σκέψεις σας, πρέπει να είναι απόμακρες από άλλα προβλήματα που συντελούν την καθημερινότητά σας, ώστε να έχετε καθαρότητα σκέψης να τα αντιμετωπίσετε. Κάποιες παρασκηνιακές υποθέσεις του παρελθόντος, προσπαθήστε απλά να τις δείτε σαν περιπέτεια και πρόκληση.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Τα ενδιαφέροντά σας, σήμερα, θα είναι η αποπεράτωση των σχεδίων σας, ιδιαίτερα στον εργασιακό σας χώρο και ταυτόχρονα να κατανοήσετε τα συναισθήματα των ατόμων που σας περιβάλλουν. Η ειλικρινής σας στάση, θα κατακτήσει ένα μεγάλο μέρος της εμπιστοσύνης τους και θα αναδείξει ταυτόχρονα την αρνητική συμπεριφορά κάποιων ατόμων. Η διάθεση σας, να περάσετε ευχάριστα με τον σύντροφό σας, στηρίζεται στην κατανόηση που εισπράττετε από αυτόν.

 

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση