Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

 

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 

Ταύροι, μην κάνετε μόνο αρνητικές σκέψεις στα ζητήματα που σας απασχολούν, διότι η ψυχολογία σας, σας επηρεάζει αρνητικά και δεν σας επιτρέπει να σκεφτείτε με καθαρή σκέψη. Τοξότες, η διάθεση να ξεκαθαρίσετε θέματα που εμφάνισαν ένα χάσμα επικοινωνίας, θα βρει την ανάλογη ανταπόκριση, εφόσον θα μιλήσετε με ειλικρίνεια.

 

ΚΡΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σας σχέδια, σήμερα ευνοούνται και σας δίνουν μία νότα αισιοδοξίας για το μέλλον. Η τόλμη και η δεξιοτεχνία που διαθέτετε, είναι τα εχέγγυα για να φτάσετε στην κορυφή. Σήμερα, είστε ιδιαίτερα εκφραστικοί και μπορείτε να ενδυναμώσετε τις σχέσεις με τους γύρω σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μην είστε απόλυτοι σε θέματα που χρειάζονται διπλωματία, διότι η στάση αυτή, φέρνει ριζικές διαφωνίες με το επαγγελματικό σας περιβάλλον.  Μην απορρίπτετε με την αρνητική σκέψη, τον αγώνα που έχετε κάνει στο παρελθόν, εξαιτίας της ψυχολογικής σας μετάπτωσης. Διακρίνετε τα συναισθήματα των γύρων σας και κρίνετε πως θα πρέπει να κινηθείτε αντίστοιχα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αυτογνωσία αυτή την περίοδο, είναι κάτι που θα σας δώσει λύσεις στα προβλήματα σας. Η τόλμη και το θάρρος, να υποστηρίξετε τα νέα σχέδιά σας, κρατούν στην επιφάνεια ενεργή την διορατικότητα που σας διέπει. Μην υποτιμάτε τις κινήσεις των γύρων σας, οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν την εικόνα σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να έχετε περάσει δύσκολες καταστάσεις στο παρελθόν, αλλά η θέληση να τα ξεπεράσετε με δυναμισμό, σας έχει βοηθήσει αρκετά. Η επιχειρηματική σκέψη που διαθέτετε, σας δίνει το έναυσμα να δημιουργήσετε νέα σχέδια, που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

 

ΛΕΩΝ

Οι συγκυρίες, μπορεί να είναι γεμάτες ένταση και επηρεάζουν τον ψυχικό σας κόσμο. Κάποια ψυχρότητα και η έντονη συμπεριφορά προς τους άλλους, δεν βοηθάει στην ήρεμη επίλυση κάποιων θεμάτων. Η καταναλωτική σας τάση, είναι μία δίοδο από την καθημερινότητα και ταυτόχρονα ο τρόπος να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στην καθημερινότητά σας, επικρατεί μία ανεμελιά, όμως θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις συναλλαγές σας. Συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε σημαντικά θέματα που σας απασχολούν και εκθέστε τους τις ανησυχίες σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Το ανήσυχο πνεύμα σας, λειτουργεί καταλυτικά στις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε στον εργασιακό σας χώρο. Τα σχέδια σας, θα έχουν το περιθώριο να υλοποιηθούν, αποφύγετε όμως κάθε κίνηση που είναι παρορμητική. Πράγματα παράξενου χαρακτήρα, θα σας βγάλουν από την καθημερινότητα και θα σας αποπροσανατολίσουν στις σχέσεις σας. Μείνετε επιφυλακτικοί.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η οπτική γωνία, που βλέπετε κάποια πράγματα στον επαγγελματικό σας τομέα, θα έρθει ως αποτέλεσμα να δώσει καινούργιες ιδέες και σχέσεις. Οι αποφάσεις, αυτό το διάστημα θα είναι σημαντικές, για να κατοχυρώσετε τα σχέδια σας. Μία ψυχρότητα, μπορεί να εμφανιστεί στις σχέσεις σας, την οποία είστε σε θέση όμως να την ξεπεράσετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθανθείτε τις αντιδράσεις των άλλων και μέσα από αυτές, διατηρήστε την ανάλογη πορεία. Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις και βάλτε τα όρια σας. Η επικοινωνιακή διάθεση σας, θα βελτιώσει την ερωτική σας ζωή. Ξεκάθαρα συναισθήματα, θα πάρουν θέση ώστε να ξεπεράσετε εντάσεις του παρελθόντος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Κρατήστε την ευαισθησία σας, μακριά από αποφάσεις ζωής. Αφεθείτε ελεύθεροι και αναγνωρίστε τις ικανότητές σας. Συγκεντρωθείτε, στο πέρασμα των δυσκολιών και δώστε όλη σας την ενέργεια. Μείνετε λίγο μόνοι και σκεφτείτε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέες συνεργασίες, μπορεί να προχωρήσουν καλύτερα και η κοινωνικότητά σας, θα βοηθήσει τα σχέδιά σας. Μείνετε συγκεντρωμένοι, σε νέες προτάσεις που θα βελτιώσουν την εργασία σας. Η απότομη μεταβολή των συναισθημάτων σας, θα παρουσιάσει κάποια προβλήματα στις σχέσεις σας, προσπαθήστε να τα ισορροπήσετε.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο αγώνας που έχετε καταβάλει στο παρελθόν, για να κατακτήσετε τα όνειρά σας, έχει μέσα του τον δυναμικό σας χαρακτήρα. Σήμερα, λοιπόν, μπορεί να λάβετε κάποιες απαντήσεις που θα χαρακτηρίσουν την μελλοντική σας πορεία. Οι παρελθοντικές παρεξηγήσεις, που υπήρξαν με τον σύντροφό σας, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα, να τις επιλύσετε.

 

 

 

 

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση