Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

 

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

Οι στόχοι που έχετε θέσει, όλο αυτό το διάστημα, είναι δυναμικοί και οι βάσεις, οι οποίες τους στηρίζουν είναι εξαρτώμενες από την οξύτητα της σκέψης σας και την επικοινωνιακή σας ικανότητα. Οι συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν, σε επαγγελματικά θέματα, έχετε την δυνατότητα να τις οδεύσετε σε κατάλληλους ορίζοντες. Βρεθείτε σε φιλικό περιβάλλον και απορροφήστε θετική ενέργεια.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο συναισθηματικός σας κόσμος, είναι αρκετά φορτισμένος με αρνητικές σκέψεις, στρέφοντας την προσοχή σας προς την μοναχικότητα. Απομακρυνθείτε, από τις ανασφάλειες που σας διέπουν αυτό το διάστημα και στραφείτε προς την ψυχική σας ισορροπία. Βρείτε τρόπους και κάντε ενέργειες, που θα σας αποφορτίσουν και θα σας προσφέρουν την ευεξία που χρειάζεστε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επικοινωνιακή σας ικανότητα, θα ανοίξει τον δρόμο για τους επαγγελματικούς σας στόχους. Μην στέκεστε σε λεπτομέρειες, χάνοντας την ουσία των πραγμάτων. Φερθείτε πιο χαλαρά, στα άτομα που σας περιβάλλουν και θέλουν να σας πλησιάσουν με τον δικό τους τρόπο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους στόχους που έχετε θέσει, θυμηθείτε ότι πρέπει να κάνετε πρώτα κάποιες ενέργειες που θα στηρίξουν το αποτέλεσμα. Κάντε έναν σύντομο απολογισμό, με μεθοδευμένες σκέψεις και παρατηρήστε ταυτόχρονα τις αντιδράσεις των γύρων σας. Η εξωτερίκευση των συναισθημάτων σας, προς τον σύντροφό σας, βάζει γερά θεμέλια στην σχέση σας.

 

ΛΕΩΝ

Το αδύνατο σημείο σας, είναι η υπερευαισθησία που δείχνετε σε κάποια θέματα που σας αφορούν. Διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας και ακολουθείστε το ένστικτό σας, και μην επιτρέπετε σε τρίτους να σας επηρεάζουν. Η ενδυνάμωση του χαρακτήρα σας, θα είναι απαραίτητη για τις αποφάσεις που είναι να λάβετε, απομακρύνοντας κάθε βιαστική κίνηση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα σας, θα κυλήσει αρκετά ευχάριστα και πρέπει να το εκμεταλλευτείτε. Οι συναναστροφές σας με τρίτα άτομα, μπορεί να σας βοηθήσουν στην εξέλιξή σας, εφόσον τους το επιτρέψετε. Απλά αφουγκραστείτε τις συγκυρίες. Η ασταθής συναισθηματική σας κατάσταση, μπορεί να επιφέρει προβλήματα στην σχέση σας. Ακούστε απλά τι έχουν οι άλλοι να σας πουν και πράξτε αναλόγως.

 

ΖΥΓΟΣ

Οι απαντήσεις που θα λάβετε στον επαγγελματικό σας τομέα, είναι ανάλογες με τις πράξεις του παρελθόντος. Ο στόχος που έχετε θέσει, να γνωρίζετε ότι μπορεί να έχει την δυσκολία του, αλλά η σύνεση και η επιμονή, είναι οι βάσεις για να τον κατακτήσετε. Κάνοντας μία ανασκόπηση στο παρελθόν, θα σας δείξει πως θα πρέπει να συμπεριφερθείτε στα συναισθηματικά σας και να κινηθείτε με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεση σας, είναι αρκετά χαρούμενη σήμερα και σας οδηγεί σε ενέργειες που σας ανεβάζουν την ψυχολογία. Τα άτομα που σας περικλείουν, αντιλαμβάνονται την θετική σας ενέργεια και στηρίζονται στις απόψεις, και τις αποφάσεις σας. Η κατανόηση των συναισθημάτων του συντρόφου σας, μπορεί να γεφυρώσει το χάσμα της επικοινωνίας που έχει εμφανιστεί μεταξύ σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση, δεν είναι σε θέση να σας στηρίξει σε αποφάσεις που πρέπει να πάρετε, για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να δείτε την πραγματικότητα κατάματα. Οι σκέψεις σας, θα πρέπει να είναι συγκροτημένες και με σταθερή μέθοδο, ώστε να φτάσετε στο θεμιτό σας αποτέλεσμα. Η έλξη που μπορεί να νιώσετε από το παρελθόν, μπορεί να σας ξυπνήσει μνήμες που ίσως είχατε ξεχάσει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η οργάνωση που έχετε και η δουλειά που έχετε καταβάλει, όλο αυτό το διάστημα, δείχνουν την ετοιμότητά σας για τις συμφωνίες που θέλετε να κλείσετε. Μία τελευταία ματιά, θα σας δυναμώσει, ώστε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση. Η διάθεση, να περάσετε ευχάριστα με τον σύντροφό σας, μπορεί να διακοπεί όταν επιτρέψετε να εισβάλλουν τρίτα άτομα στην σχέση σας, διατηρείστε τις επιφυλάξεις σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πρόθεσή σας, είναι αγνή και αφήνετε τα περιθώρια σε τρίτους να σας μετατρέψουν το αποτέλεσμα. Προσοχή, σε κάθε σας κίνηση και στις ενέργειες των γύρων σας αντίστοιχα. Δώστε τα πρωτεία στην δυναμική του χαρακτήρα σας και δείξτε τις ικανότητές σας, με κάθε τρόπο. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και χαρίστε του, ότι του αξίζει, το έχετε ανάγκη.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η συμπεριφορά σας, μπορεί να είναι αρκετά οξύθυμη σήμερα, εξαιτίας των ευθυνών που έχετε επωμιστεί. Ασχοληθείτε με αθλητικές δραστηριότητες, που θα σας βοηθήσουν να αποβάλλετε το άγχος. Προσέξτε την διάθεσή σας, διότι μπορεί να παρουσιάσει συνεχόμενες μεταβολές και να εμφανίσει διενέξεις στις σχέσεις σας.

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση