Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

 

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 

Αποφύγετε σήμερα να πάρετε αποφάσεις και να εξετάσετε σε βάθος θέματα που αφορούν τα ερωτικά σας. Είναι σημαντικό να κινηθείτε με περισσότερη σταθερότητα και όχι με παρορμητισμό, που εντείνει η Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη. Να είστε προσεκτικοί σε οικονομικές συναλλαγές και γενικότερα σε ότι αφορά τα οικονομικά σας, αλλά και σε αγοραπωλησίες.

 

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να ασχοληθείτε με οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος και να επεξεργαστείτε κρυφές καταστάσεις. Η ενασχόληση με κάποια παλιά μυστικά, θα δώσει ένα ενδιαφέρον στίγμα στην μέρα σας. Με τον σύντροφό σας, θα προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά, παρότι οι παρεξηγήσεις δημιουργούν εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Κρατήστε τις συζητήσεις σας σε ήπιο κλίμα.

 

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, φαντασία, έμπνευση, οικογενειακή ζωή

Δοκιμάζονται: Φίλοι, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 11, 10

ΤΑΥΡΟΣ

Το σημαντικότερο πράγμα που ίσως μπορείτε να κάνετε σήμερα, είναι να εξετάσετε τα συναισθήματα και τις σκέψεις κοντινών σας προσώπων. Αυτό θα σας βοηθήσει να μείνετε σταθεροί σε ζητήματα που ήδη έχετε τοποθετήσει στο τραπέζι. Μείνετε ειλικρινείς και μιλήστε με ευθύ τρόπο, για τα συμπεράσματα σας. Δώστε χρόνο και χώρο στις απόψεις των άλλων και μείνετε διαλλακτικοί, σε νέες προτάσεις.

 

Ευνοούνται: Φίλοι, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 10, 12

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις θα σας κρατήσουν μακριά από προσδοκίες και όνειρα. Ο ελεύθερος χρόνος σας, ίσως μειωθεί αισθητά και αυτό θα φέρει μία ένταση στον συναισθηματικό σας τομέα. Στην καριέρα σας, οι συναντήσεις που θα υπάρξουν θα είναι καλές και θα σας χαρίσουν μία νέα οπτική. Οι προσπάθειες που θα πρέπει να καταβάλλετε θα είναι αρκετές. Ο τρόπος αυτός όμως, θα είναι αποδοτικός και κερδοφόρος για το μέλλον σας.

 

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλικά αγαθά

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 13, 10

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, η διάθεση να ασχοληθείτε και να οργανώσετε ταξίδια θα βελτιώσει την ψυχολογία σας. Η καθαρότητα σκέψης, θα προσδιορίσει τον στόχο και τον σκοπό τους. Έτσι, το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό για τα δικά σας δεδομένα. Στα αισθηματικά σας, έχετε την διάθεση να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε, αναδεικνύοντας τον δυναμισμό και την προσωπική σας λάμψη. Η υλική ασφάλεια, είναι αυτό που θα σας απασχολεί αρκετά, γι’ αυτό δείξτε προσοχή σε περιττά έξοδα.

Ευνοούνται: Εκπαίδευση, νομικά θέματα, προσωπική λάμψη

Δοκιμάζονται: Δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 10, 14

 

ΛΕΩΝ

Η έντονη συναισθηματική σας κατάσταση, θα σας στρέψει προς το σπίτι ή χώρους που νιώθετε ασφάλεια. Οι συζητήσεις που επιθυμείτε να κάνετε, θα είναι με άτομα που αγαπάτε ή εμπιστεύεστε. Οι προτάσεις τους θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο και ταυτόχρονα, μπορούν να σας διασκεδάσουν. Μειώστε λοιπόν τους ρυθμούς και αφήστε τα δύσκολα για άλλη μέρα.

 

Ευνοούνται: Οικονομικά θέματα, κρυφές υποθέσεις

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, προσωπικότητα

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 15, 10

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τις συνεργασίες στον επαγγελματικό σας τομέα, θα τις επεξεργαστείτε με περισσότερη ακρίβεια και θα ανανεώσετε τις σχέσεις σας, αν αυτό κρίνεται απαραίτητο. Η κινητικότητα σας θα είναι αυξημένη, αλλά η λήψη κάποιων αποφάσεων καλό θα ήταν να αναβληθεί. Στην ερωτική σας ζωή, θα στραφείτε σε παρελθοντικές σχέσεις και οι συναντήσεις αυτές, θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες.

 

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα σχέσεων, φίλοι, κοινωνικές ομάδες

Δοκιμάζονται: Εργασία, κρυφές υποθέσεις

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 10, 16

ΖΥΓΟΣ

Στα επαγγελματικά σας, θα νιώσετε περισσότερη ασφάλεια και θα βρείτε νέους τρόπους να προσεγγίσετε τους συναδέλφους σας. Ίσως, λάβετε κάποια χρήματα τα οποία θα είναι από παρελθοντικές συναλλαγές και θα υπάρξουν μικρές επιτυχίες, εξαιτίας της προσωπικής σας ακτινοβολίας. Η γλυκύτητα και η εύθυμη συμπεριφορά, θα σας φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφό σας.

 

Ευνοούνται: Εργασία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 17, 10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, η μέρα δεν ευνοεί να επιλύσετε κρίσιμα ζητήματα, καθώς θα είστε αρκετά οξύθυμοι και δεν θα μπορέσετε να ελέγξετε τις αντιδράσεις και την συμπεριφορά σας. Ασχοληθείτε με ποιο ανάλαφρα θέματα και αποφύγετε καταστάσεις που σας μπερδεύουν. Διατηρείστε την αυτοκυριαρχία και την ψυχραιμία σας, απέναντι στους ανθρώπους που αγαπάτε. Δώστε χώρο και χρόνο στον σύντροφό σας και μείνετε σε απόσταση από οριστικές αποφάσεις.

 

Ευνοούνται: Δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, καριέρα

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν παρασκηνιακές υποθέσεις του παρελθόντος. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι και να εξετάσετε σημαντικά θέματα, με συγκροτημένη σκέψη. Αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα. Η ανασφάλεια και η έλλειψη αυτοπεποίθησης, μπορούν να δημιουργήσουν εμπόδια στην σχέση σας και απρόοπτες εντάσεις.

 

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικογενειακή ζωή

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, νομικά θέματα

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 19, 10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εύνοια της ημέρας σας σπρώχνει να κάνετε ανοίγματα και νέες ενάρξεις στον επαγγελματικό σας τομέα. Μπορείτε να μιλήσετε με φίλους, οργανώνοντας νέα σχέδια. Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλλει μέχρι σήμερα, μπορούν να υλοποιηθούν και να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Στην ερωτική σας ζωή, το κλειδί για να επαναφέρετε τα πράγματα στο αρχικό τους στάδιο, είναι η συμφιλίωση και η θετική διάθεση.

 

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, ταξίδια, συνεργασίες, θέματα σχέσεων

Δοκιμάζονται: Υλική ασφάλεια, έξοδα, δάνεια

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 11, 10

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα επαγγελματικά σας, θα μπορέσετε με περισσότερη ευκολία να διεκδικήσετε αυτά που επιθυμείτε. Η σοβαρότητα που θα δείξετε σε δύσκολα θέματα, θα ευνοήσουν την επικοινωνία σας και τις συναλλαγές που εκκρεμούν. Σε θέματα σχέσεων, μπορεί να παρουσιαστούν δυσκολίες και αυτό, θα επιβαρύνει την ψυχολογία σας.

 

Ευνοούνται: Υλικά αγαθά, εργασία

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, συνεργασίες, θέματα σχέσεων

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 12, 10

ΙΧΘΥΕΣ

Η επιθυμία να μιλήσετε με κόσμο και να έρθετε σε επαφή με νέα πρόσωπα, θα ενισχύσει τον κοινωνικό σας κύκλο. Μείνετε επιφυλακτικοί σε παρασκήνια που μπορεί να εμφανιστούν στον εργασιακό σας τομέα. Οι διαφωνίες και οι εντάσεις, θα δημιουργήσουν δυσκολίες στις προσωπικές σας σχέσεις. Ο έρωτας και το φλερτ, είναι στοιχεία που θα σας ενώσουν με έναν νέο σύντροφο, χαρίζοντας σας ευχάριστες στιγμές.

 

Ευνοούνται: Προσωπικότητα,  διασκέδαση, έρωτας

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 11, 12

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση