Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

 

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 

 

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα σας, θα εκδηλώσει μια ηρεμία και θα σας προτρέψει να σκεφτείτε τα μελλοντικά σας σχέδια, με την απαραίτητη καθαρότητα σκέψης. Μία γαλήνη και μία τρυφερότητα, θα σας διέπουν σήμερα και θα έχετε το περιθώριο να κάνετε μία νέα αρχή στις σχέσεις σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η απότομη μεταβολή των συναισθημάτων σας, μπορεί να παρουσιάσει μία οξύθυμη συμπεριφορά απέναντι στους συνεργάτες σας και τα αποτελέσματα θα είναι αρνητικά. Διατηρείστε, μία ισορροπημένη συμπεριφορά και αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις. Τα παράπονα που θέλετε να κάνετε στον σύντροφό σας, θα πρέπει να είναι κάτω από ένα πρίσμα συζήτησης και αλληλοκατανόησης.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το συναδελφικό σας περιβάλλον, θα εμφανίσει στο προσκήνιο κρυφές καταστάσεις που δημιουργήθηκαν στο παρελθόν και θα σας ξαφνιάσει. Χειριστείτε το, με ψυχραιμία και ακολουθείστε το ένστικτό σας. Μην επιτρέπετε, σε άτομα του οικείου περιβάλλοντος να σας επηρεάσουν ψυχολογικά και να αισθανθείτε, ότι έχετε ελλείψεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα, σας βοηθάει να κάνετε τα ανοίγματα που έχετε προκαθορίσει στον επαγγελματικό σας τομέα και να φτάσετε, χωρίς εμπόδια στο θεμιτό σας αποτέλεσμα. Θα θελήσετε να συμφιλιωθείτε με κοντινά σας πρόσωπα, βάζοντας μπροστά τις καλύτερες διαθέσεις σας.

 

ΛΕΩΝ

Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλλει, όλο αυτό το διάστημα, σας έχουν φέρει σε ένα καλό επίπεδο, ώστε να μπορείτε να παρουσιάσετε τα σχέδια σας και να είναι αποδεκτά από το σύνολο. Η συνάντηση με φιλικά σας πρόσωπα, θα σας αλλάξει την διάθεση, προσοχή όμως, μην κάνετε αρνητικές σκέψεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η κοινωνικότητά σας, μπορεί να σας αναγνωρίσει ως ικανούς επιχειρηματίες, εφόσον διατηρείτε σωστή οργάνωση. Η μέρα σας, θα κυλίσει ευχάριστα με αγαπημένα σας πρόσωπα και μπορείτε να ζήσετε στιγμές διασκέδασης μαζί τους.

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, μπορεί να σας απασχολήσουν υποθέσεις του παρελθόντος που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα εδώ και καιρό. Μην ανησυχείτε, εξάλλου έχετε δομήσει την σκέψη σας και δεν σας πιάνουν απροετοίμαστους. Μην επιχειρήσετε, να εμβαθύνετε σε θέματα με τον σύντροφό σας, που σας απασχολούν, διότι δεν έχετε την ευχέρεια να τα αντιμετωπίσετε λόγω ψυχολογίας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι συνεργασίες που θα προκύψουν στο μέλλον, θα σταθούν σε μία ολοκληρωμένη εικόνα σχεδίων και ιδεών, αλλά και ειλικρίνειας. Παρατηρήστε, πως σας αντιμετωπίζουν οι γύρω σας και πράξτε ανάλογα.  Τα συναισθήματά σας, είναι πολύ θετικά προς τον σύντροφό σας και οι καταστάσεις θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καθημερινά σας ζητήματα, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα και θα σας απορροφήσουν ένα μεγάλο μέρος ενέργειας. Αφιερώστε χρόνο για τον εαυτό σας και χαλαρώστε, κάντε πράγματα που αγαπάτε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορείτε να χαράξετε τα μελλοντικά σας σχέδια και να πετύχετε τους στόχους σας, εφόσον έχετε σήμερα καθαρότητα σκέψης. Βρεθείτε, με φιλικά πρόσωπα και διασκεδάστε. Ακολουθείστε το ένστικτό σας σε κάθε σας κίνηση και δείξτε, τον καλύτερο σας εαυτό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έντονη ευαισθησία σας, μεταβάλλει τα σχέδιά σας και υπάρχει καθυστέρηση για να πραγματοποιήσετε τις ιδέες, που έχετε στο μυαλό σας. Αποφύγετε αποφάσεις, αφήστε κάτι τέτοιο για άλλη μέρα που θα είστε πιο ήρεμοι. Βρεθείτε σε χώρους και με πρόσωπα που σας προσφέρουν την ασφάλεια που χρειάζεστε.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί σήμερα, να υπάρχει μία έντονη κινητικότητα στον χώρο εργασίας σας, όμως θα πρέπει να διατηρήσετε την επιφυλακτικότητά σας σε νέες προτάσεις. Η ευαισθησία σας, σας προτρέπει να επικοινωνήσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα και να επιμείνετε σε θέματα που θέλετε να βελτιωθούν.

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση