Το Survivor ξεκίνησε 13 Φεβρουαρίου του 2017 να προβάλετε στην ελληνική τηλεόραση, κοιτάζοντας τον αστρολογικό του χάρτη φαίνεται η επιτυχία του παιχνιδιού προς τον κόσμο,  με το Δία στο Ζυγό σε τρίγωνο με τον Ήλιο στον Υδροχόο σίγουρα μπορεί να αλλάξει τη καθημερινότητα δίνοντας μια νέα πνοή. Μια νέα καθημερινή συνήθεια που θα καθηλώσει το κοινό μιας και ο Ήλιος στον 5ο οίκο είναι μαζί με τον αστεροειδή Icarus σε σύνοδο με τον Ερμή που εξάπτει την περιέργεια και φέρνει έντονη δράση μιας σειράς που θα συζητηθεί αρκετά λόγω της διαφορετικότητας της.

 

Ο Άρης μαζί με την Αφροδίτη στον Κριό στον 7ο οίκο δείχνουν την έντονη μαχητική δράση και τον ανταγωνισμό που οι παίχτες έχουν μεταξύ τους, με τον Άρη σε σύνοδο με τη Vertex και τετράγωνο με τον Πλούτωνα χρειάζεται προσοχή στην ανεπάρκεια βιταμίνης B-12, που μπορεί να προκαλέσει αδυναμία στα άκρα, εξάντληση και μειωμένη διανοητική ενέργεια, επίσης έλλειψη φολικού οξέος και σιδήρου. Η Σελήνη στον Παρθένο και στον 12ο οίκο μαζί με τη Psyche φαίνεται πως η ψυχολογία των παιχτών μπορεί εύκολα να επηρεάσει την υγεία τους και χρειάζεται προσοχή σε στομαχικές και εντερικές διαταραχές, η δυσαρμονική όψη της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να φέρει δυσκολίες στις γυναίκες επηρεάζοντας γυναικολογικά θέματα και το δέρμα γενικότερα, προσοχή θέλει και η έλλειψη καλίου που φαίνεται από τον Ήλιο στον Υδροχόο.

 

 

Σάκης Τανιμανίδης

Μια έντονη Vertex στον Τοξότη και στον 5ο οίκο που του δίνει μεγάλη αγάπη για τη περιπέτεια όπως και έντονα συναισθήματα προς τη ζωή γενικότερα, δεν είναι τυχαίο πως αποφάσισε να παρουσιάσει το Survivor, μιας και ακόμα και αν το οικονομικό όφελος μπορεί να είναι καλό από αυτό χρειάζεται αντοχή και αγάπη για ριψοκίνδυνες δραστηριότητες για να αντέξει κάποιος σε στις συνθήκες που επιβάλει το παιχνίδι.

Η σύνοδο Ποσειδώνα-Vertex δείχνει καρμικούς δεσμούς με πρόσωπα που τον βοηθάνε στη εξέλιξη του, με το Βόρειο Δεσμό σε όψη εξαγώνου με το κλήρο της τύχης και μαζί με την Isis στον 1ο οίκο μεταφέρει την ενέργεια της Vertex στη προσωπικότητα του αλλά και στη καριέρα του με τον Ήλιο στον 10ο οίκο. Με τη Vesta στον Λέοντα μαζί με τη Gaea στον 2ο οίκο και τον Άρη στον 10ο, φαίνεται πως τα οικονομικά και η καριέρα του βασίζονται πολύ σε όσα επιθυμεί και αγαπάει να κάνει, και αποδίδουν καρπούς με τη Gaea στον Παρθένο που βοηθάει στην σταθεροποίηση των επιθυμιών της Vesta που κάνει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό στον Σκορπιό.

 

 

 

 

 

 

 

 

Γιάννης Σπαλιάρας


Με τον Ήλιο στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου σε εξάγωνο με τον Άρη στον Κριό δείχνει μια προσωπικότητα που δεν φοβάται να ρισκάρει αλλά και να χρησιμοποιεί τον αισθησιασμό του για να κατακτήσει ότι τον ενδιαφέρει, γνωρίζει καλά τι θέλει και έχει την απαραίτητη ενέργεια για να κατακτήσει τους στόχους του ιδιαίτερα στα επαγγελματικά του.

 

Ο Ήλιος και τον Ερμή στους Διδύμους στον 10ο οίκο μαζί με τον αστεροειδή Gaea του πρόσφερε μια πετυχημένη καριέρα βασισμένη πολύ στην επικοινωνιακή του φύση και στον «αέρα» που του δίνει η Gaea σε σύνοδο με το Νότιο Δεσμό κάνοντας πολύ εύκολη την διαχείριση των στόχων του αλλά και με τον αστεροειδή Icarus στον 6ο οίκο φαίνεται πως τα ρίσκα σε επαγγελματικά θέματα τον ευνοούν, στη καριέρα του επίσης φαίνονται καλές συνεργασίες με πρόσωπα που τον βοήθησαν στην εξέλιξή του με την Αφροδίτη στον Καρκίνο στον 11ο οίκο σε τρίγωνο με τη Vesta. Ο Γιάννης Σπαλιάρας σίγουρα είναι από τα πρόσωπα που πάντα θα διακρίνεται και πάντα θα ξεχωρίζει αρκεί να το θέλει. Έχει μεγάλη σύνδεση με πρόσωπα που αγαπάει και για εκείνον τα οικεία του πρόσωπα και η οικογένειά του σημαίνουν πολλά, οι αρμονικές σχέσεις μαζί τους και η αποδοχή επηρεάζει πολύ τη ψυχολογία του και τις αποφάσεις του, που φαίνεται έντονα από την Αφροδίτη
να κάνει όψη χιαστί με το Ποσειδώνα στον 4ο οίκο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Λάουρα Νάργες

Ο Ήλιος μαζί με το αστεροειδή Toro στο Λέοντα στον 10ο οίκο σε εξάγωνο με τον ωροσκόπο της φανερώνει σίγουρα μια λαμπερή προσωπικότητα και επιτυχία στο κόσμο του θεάματος, o Toro στο ζώδιο του Λέοντα της δίνει μια εκπληκτική δυνατότητα να μεταμορφώνεται σε επαγγελματικό επίπεδο και να μπορεί να μεταδίδει το πάθος που έχει στη καριέρα της, ο Άρης όμως στον 8ο οίκο μαζί με τη Vesta δείχνει πως χρειάζεται καλή διαχείριση σε οικονομικά θέματα αλλά και στις ερωτικές τις σχέσεις με το Βόρειο Δεσμό στον 4ο οίκο να κάνει τετράγωνο με τη Juno αλλά και τη Vertex.

 

Ο Αραβικός κλήρος του Πνεύματος στους Ιχθύες δείχνει πως είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη σαν άτομο με εύθραυστο  ψυχικό κόσμο αλλά και γλυκιά παρουσία με το Δία στο Καρκίνο στον 10ο οίκο, αν και ο Ήλιος της βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα κάνοντάς την να θέλει να λάμψει, αυτό που πραγματικά επιθυμεί είναι η ολοκλήρωση των Ιχθυακών χαρακτηριστικών που της προσδίδει ο κλήρος του Πνεύματος στον 5ο οίκο, όπου βρίσκεται ο αστεροειδής Hygeia μαζί με τη Σελήνη και τον Cupido δίνοντάς της καλλιτεχνική τάση, όμως χρειάζεται προσοχή στις σχέσεις της μιας και η συναισθηματική της ισορροπία και ολοκλήρωση είναι σημαντική και οι δυσαρμονικές σχέσεις μπορούν να την πληγώσουν εύκολα συναισθηματικά φέρνοντας της προκλήσεις που μπορούν να την επηρεάσουν έντονα ψυχολογικά αλλά και σωματικά. Χαρακτηρίζεται από τα ευαίσθητα άτομα με ανεπτυγμένη συναισθηματική ευφυΐα, αντιλαμβάνεται τον κόσμο με ένα δικό της χαρακτηριστικό τρόπο και αρκετές φορές οι άλλοι δεν μπορούν να την καταλάβουν και αυτό μπορεί να τη φέρει αντιμέτωπη με τον εαυτό της και να της προκαλέσει εσωτερικές συγκρούσεις και ψυχολογικές διακυμάνσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σε αντίθεση με το Βόρειο Δεσμό δείχνει πως έχει μεγάλη διαίσθηση και έντονο ένστικτο, το ημιτετράγωνο με το Ποσειδώνα στον 3ο οίκο φανερώνει όμως πως έχει δεχθεί αρκετές επιρροές από κοντινά πρόσωπα που έχουν επηρεάσει τη γενικότερης εικόνα προς τη ζωή και τις επιθυμίες της.

 

Ο Ποσειδώνας στον Αιγόκερω της δίνει μια ρεαλιστική προσέγγιση ακόμα και των δυσκολότερων προκλήσεων στη ζωή και ιδιαίτερα από κοντινά της πρόσωπα, όλα μετατρέπονται σε εμπειρίες που της δίνουν μεγαλύτερη ώθηση με την όψη χιαστί που κάνει ο Ποσειδώνας με τη Ceres στον Λέοντα σε σύνοδο με τον Toro που την βοηθάει να αποκτάει τον έλεγχο των συναισθημάτων και των στόχων της. Στον 2ο οίκο ο Νότιος Δεσμό σε σύνοδο με τη Σελήνη και το Κρόνο στο Σκορπιό, φανερώνει καρμικές δυσκολίες στον οικονομικό τομέα με μεγάλη αστάθεια με τον Ουρανό σε χιαστί με το Βόρειο Δεσμό, που προέρχονται από την οικογένεια ιδιαίτερα με τη Σελήνη να κάνει τετράγωνο με το Δία στον Υδροχόο που βρίσκεται στον 4ο οίκο και ενεργοποιεί τις έντονες ανακατατάξεις σε οικογενειακούς δεσμούς. Με τη Vesta στον Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Άρη και χιαστί με τη Pallas φαίνεται πως η ολοκλήρωση επιθυμιών και στόχων θα επιτευχθούν μέσα από δυσκολίες που όμως της έχουν δώσει μεγαλύτερη σοφία, και εμπιστεύεται όσα νιώθει με τη Pytheia στον 9ο οίκο στον Καρκίνο φαίνεται πως το ένστικτό της ποτέ δεν την προδίδει και της χαρίζει μεγαλύτερο συναισθηματικό και ψυχικό πλούτο. Θα πρέπει να βασίζεται στη διαίσθησή της και να χρησιμοποιεί όλες τις ιδιότητες που έχει σαν χαρισματικό άτομο. Η ικανότητα να χειρίζεται δύσκολες καταστάσεις προέρχεται από μια βαθύτερη γνώση που μεταφέρει ο αστεροειδής Pytheia.

 

 

Ευρυδίκη Βαλαβάνη


Ένας έντονος χάρτης με την Isis στο Λέοντα στον 1ο οίκο που την ωθεί σαν προσωπικότητα να διεκδικεί αυτό που επιθυμεί πέρα από τα κατεστημένα, η Isis στο 1ο οίκο είναι μια πρόκληση καρμική που καλείται να ολοκληρώσει το άτομο, δείχνει την ανάγκη να ολοκληρώσει επιθυμίες και νέες μορφές δημιουργίας προς τον κόσμο που πολλές φορές έχει να αντιμετωπίσει τη κριτική ή την στενή λογική. Είναι πρωταρχική ανάγκη να βρει την προσωπική της ταυτότητα και να πραγματοποιήσει τα όνειρά της όπως και να αναδείξει τα ταλέντα της.

 

Η Σελήνη στο Τοξότη και η Psyche στο Παρθένο δείχνουν την αγάπη της προς τον αθλητισμό και την ανάγκη της για καινοτομία με το Δία στον 9ο οίκο και τον Ουρανό στον 5ο πάλι στον Τοξότη σε εξάγωνο με το κλήρο της τύχης στον 7ο  οίκο στον Υδροχόο. Με τη Juno στον Υδροχόο στον 7ο οίκο σε όψη τριγώνου με τον Άρη στους Διδύμους στον 11ο οίκο δείχνει πως μπορεί να εξελιχθεί μέσα από σχέσεις και άτομα που της δείχνουν ελευθερία και άνεση για να αναδείξει τις ικανότητές της, το τετράγωνο Juno-Vesta πάλι δείχνει πως συνεργασίες και σχέσεις με άτομα που δεν την αφήνουν να εκφραστεί δεν έχουν μέλλον, μιας και με τη Vesta στους Διδύμους στον 10ο οίκο η ανάγκη της για ελεύθερη έκφραση αποτελεί για εκείνη τη μεγαλύτερη ανάγκη. Είναι επίμονη ως προς τους στόχους της, είναι μια ενεργητική προσωπικότητα που φτάνει στο επιθυμητό της ακόμα και να χρειαστεί να κάνει αρκετές θυσίες για να κατακτήσει όσα η ίδια ονειρεύεται.

 

 

 

* Η Αστρολογική ανάλυση του Survivor 2017, του Κωνσταντίνου Πάππα PhD, δημοσιεύτηκε στο περιοδικό ASTRA & ΟΡΑΜΑ τεύχος Απριλίου 2017.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση