Η Ύπνωση είναι μια φυσιολογική κατάσταση της συνειδητότητάς μας, που βρίσκεται ανάμεσα στην πλήρη εγρήγορση, την ονειρική κατάσταση και τον ύπνο. Δεν είναι μαγική ή υπερφυσική, όπως πολλοί πιστεύουν, είναι αναγνωρισμένη σαν επιστήμη.

Η Ύπνωση, είναι ένα «εργαλείο» που έχει πολλές χρησιμότητες, όπως την θεραπεία, την αυτοβελτίωση, την αναδρομή σε περασμένες ζωές κ.α. Μια από τις χρησιμότητές της είναι και η πρόβλεψη του μέλλοντος ή αλλιώς η προδρομή.

Η προδρομή ή η πρόβλεψη μέσω της ύπνωσης, είναι πολύ χρήσιμη, διότι δίνει τη δυνατότητα στον άνθρωπο να «δει» τι θα γίνει στο μέλλον και να αποφασίσει πως θα πορευτεί!
Η πρόβλεψη μέσω ύπνωσης, είναι η μόνη τεχνική της ύπνωσης που δεν εφαρμόζεται στον ίδιο τον ενδιαφερόμενο, όχι γιατί δεν γίνετε, απλά για να είναι ακριβής η πρόβλεψη! Στην διαδικασία, λοιπόν, χρησιμοποιείται ένα διάμεσο, δηλαδή ένα τρίτο άτομο μπαίνει σε Ύπνωση, το οποίο δεν γνωρίζει τις ερωτήσεις, ούτε έχει σχέση με τον ενδιαφερόμενο, άρα το άτομο που υπνωτίζεται μπορεί να δώσει μια ακριβής πρόβλεψη, αφού δεν έχει καμία συναισθηματική ανάμειξη, προκατάληψη ή σύγχυση. Αν ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος μπει στην διαδικασία αυτή, το πιο πιθανό είναι η πρόβλεψη που θα δει να είναι λανθασμένη. Αυτό συμβαίνει γιατί επηρεάζεται από τα δικά του συναισθήματα και τις δικές του προκαταλήψεις. Συνήθως, από έρευνες που έχουν γίνει, το άτομο βλέπει αυτό που θέλει και όχι αυτό που θα συμβεί στην πραγματικότητα.

Η πρόβλεψη μέσω Ύπνωσης είναι, ίσως, η πιο ακριβής μέθοδος προβλέψεων. Μπορεί να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, να προβλέψει καταστάσεις και δίνει τη δυνατότητα στο άτομο να αποφύγει λάθη, να κάνει σωστές επιλογές και να «ορίσει», όσο γίνετε, το μέλλον του…!

 

Στο Κέντρο “Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής” γίνονται συνεδρίες:

  • Προδρομών/Προβλέψεων μέσω Ύπνωσης
  • Ύπνωσης

Επίσης σας προσφέρει, ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα στο τομέα της Μεταφυσικής Ύπνωσης, Προδρομών/Προβλέψεις μέσω Ύπνωσης.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση