Η Νέα Σελήνη σήμερα στον Ταύρο πραγματοποιείται στον 9ο οίκο στις 15:17 μ.μ., αυτή η Νέα Σελήνη θα είναι η  αρχή πολλών αλλαγών που όμως θα φέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα και θα ενισχύσουν τις δεσμεύσεις μας σε όσα πραγματικά ονειρευόμαστε να πετύχουμε.

Το δεκάγωνο Σελήνης-Αφροδίτης θα βάλει νέες αξίες και προοπτικές στις σχέσεις, η ανάγκη για πιο ουσιαστικές επαφές και συνεργασίες τονίζεται όπως και η ισότητα, η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Χείρωνα θα θεραπεύσει παλιές πληγές και θα σταθεροποιήσει συναισθήματα στις προσωπικές σχέσεις, ξεκαθαρίζει πλέον ποιες σχέσεις αξίζουν και ποιες ήταν καθαρά από συμφέρον. Ο Κλήρος του Πνεύματος σε σύνοδο με την Psyche στην Παρθένο θα απελευθερώσει μεγάλη έμπνευση πάνω σε δημιουργικές ιδέες και ιδιαίτερα πάνω στην πρακτική εφαρμογή τους, πλέον οι αλλαγές που έρχονται θα είναι πιο ουσιαστικές και θα δημιουργηθούν καλές βάσεις για τη μελλοντική τους εξέλιξη.

Κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης είναι πολύ καλό να γίνονται νέα ξεκινήματα, ευνοεί κάθε αλλαγή, είτε αφορά την υλική υπόσταση του ανθρώπου είτε τη πνευματική. Κατά την περίοδο αυτή καλό είναι να σπείρουμε ότι θέλουμε να θερίσουμε αργότερα. Το παλιό αντικαθιστάται με νέες προσεγγίσεις που αποκτήθηκαν μέσω της έμπνευσης και της ενέργειας που εκπέμπεται στη φάση αυτή. Είναι μια καλή μέρα για ξεκούραση, για να απαλλαγούμε από κάθε τι παλιό που δεν χρειαζόμαστε, ήρθε η στιγμή να κάνουμε νέα ξεκινήματα, την αρχή ενός νέου κύκλου και να οραματιστούμε τους στόχους μας, να κάνουμε σχέδια για τον μέλλον.

Καλό είναι να ξεκινάμε καινούργια πράγματα σε αυτή τη φάση της Σελήνης γιατί είναι σίγουρο ότι θα ευδοκιμήσουν. Σε αυτή τη φάση μπορεί να αισθάνεστε αρκετά ευαίσθητοι, σκεπτικοί και δημιουργεί μια αίσθηση εσωστρέφειας και ενδοσκόπησης. Η ενέργεια σας δεν είναι τόσο ισχυρή και μπορεί να νιώσετε κόπωση, ανάγκη για ξεκούραση και στοχασμό.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση