Αλλαγές και ανακατατάξεις παίρνουν την τελική ευθεία

Σήμερα 24/06 πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στις 5.32 το πρωί, στη 2ο 48’ 10’’ του Καρκίνου, τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτή τη νέα Σελήνη είναι τα παρορμητικά, όπως επίσης αν έχετε τον ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά (Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί).

Η συγκεκριμένη μοίρα που πραγματοποιείται η νέα Σελήνη, συμβολίζει όσα έχουμε εισπράξει στο παρελθόν και συγκεκριμένα εμπειρίες και πρότυπα, όσα έχουμε μάθει και όσα έχουμε εισπράξει πλέον έρχονται στην επιφάνεια να επανεξεταστούν. Είναι μία νέα Σελήνη που είναι σημαδιακή, γιατί θα φέρει μια μεγάλη εκκαθάριση σε ότι υπάρχει δεδομένο, και το τετράγωνο με τον Χείρωνα πλέον θα λειτουργήσει εξισορροπητικά, βοηθώντας αποτελεσματικά στη θεραπεία και απεμπλοκή από αρνητικές καταστάσεις αλλά και απ’ όσα μας κρατούν δέσμιους στο παρελθόν και σε νοητικές καταστάσεις. Η νέα Σελήνη σε σύνοδο με την Ceres πλέον κάνει πιο εμφανή όσα είναι ικανά να μας θρέψουν και ποια είναι αυτά τα οποία μας κρατάνε δέσμιους, η Juno στον Αιγόκερω θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αντίθεση με τη νέα Σελήνη, ιδιαίτερα σε οικονομικό επίπεδο αφού αρκετά πράγματα θα πρέπει να πάρουν άλλη μορφή και να ξεκαθαρίσουν αρκετές καταστάσεις όπως και μέσα στις σχέσεις. Η ασφάλεια πλέον θα γίνει πιο αναγκαία και θα πρέπει να θεμελιωθούν καλά η αλλαγές πριν γίνουν, η Hygeia κάνει πλέον απαραίτητη τη βελτίωση σε οικονομικό επίπεδο και μέσα στις προσωπικές σχέσεις αλλά και φυσικά σε ζητήματα υγείας που πρέπει πλέον να ληφθούν σοβαρά υπόψη και να θεμελιωθεί ένας καλύτερος τρόπος ζωής.

Η έντονη ανάγκη για ασφάλεια που μεταφέρει νέα σελήνη στον Καρκίνο, θα κάνει πιο ουσιαστική την εξασφάλιση για όσα είναι σημαντικά για μας, όχι μόνο μέσα στις σχέσεις αλλά και σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ο Ερμής και ο Hades σε σύνοδο με τη νέα Σελήνη, θα βοηθήσουν ουσιαστικά ώστε να δούμε τα πράγματα γύρω μας με περισσότερη εσωτερική διαύγεια, ώστε να μπορέσουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια να προχωρήσουμε σε ότι είναι σωστό για μας και όχι για τους άλλους. Ο Καρκίνος μπορεί να είχε τη φήμη ότι είναι ένα ευαίσθητο ζώδιο, όμως ουσιαστικά έχει μεγάλη αντοχή και μπορεί και αντιδράει δυναμικά όταν πρόκειται να προστατέψει ότι αγαπάει και ότι θέλει να κρατήσει στη ζωή του, έτσι αυτή η νέα Σελήνη φέρνει αυτή την πλευρά του Καρκίνου στην επιφάνεια και όχι τόσο την ευαίσθητη του πλευρά.

Η ασφάλεια λοιπόν που επιζητεί νέα Σελήνη είναι πάρα πολύ σημαντική και έντονη, όχι μόνο μέσα στις σχέσεις των ανθρώπων και σε θέματα επιβίωσης, αλλά και σε πολιτικό επίπεδο που θα επηρεάσει αρκετά τον τρόπο που θέλουμε να προχωρήσουμε σαν χώρα. Ο ανάδρομος Ποσειδώνας άνοιξε τον δρόμο για μια νέα τάξη πραγμάτων και αυτή η νέα Σελήνη θα φέρει εξελίξεις στο παγκόσμιο σκηνικό, ειδικά σε ότι αφορά τα υγρά στοιχείο, νερό, θάλασσα, πετρέλαιο και την ασφάλεια που πρέπει να υπάρχει σε αυτά.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση