Η Σελήνη σήμερα συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και το τετράγωνο με τον Ερμή ακόμα θα δυσκολέψει αρκετά την επικοινωνία και ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ζητήματα, θα χρειαστεί η απαραίτητη προσοχή ώστε να αποφύγουν τα λάθη αλλά και η σύγχυση ιδιαίτερα σε χώρους με αρκετά πρόσωπα. Με την Αφροδίτη σε όψη εξαγώνου θα βοηθήσει περισσότερο τη μέρα να ισορροπήσει, βελτιώνοντας περισσότερο τις σχέσεις αλλά και τη διάθεση σήμερα.

 

Ο Ποσειδώνας εισέρχεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων σε σύνοδο με τη Σελήνη και θα φέρει αρκετή σύγχυση αλλά και μία συναισθηματική ευαισθησία που θα επηρεάσει αρκετά τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα αλλά και γενικότερα την επαφή μας με τους άλλους. Τα σχέδια που γίνονται κάτω από τον ανάδρομο Ποσειδώνα πρέπει να γίνουν με καλή σκέψη, αφού το τετράγωνο που κάνει με την Ceres δεν αφήνει αρκετά περιθώρια για λάθη. Ιδιαίτερα σε οικονομικό επίπεδο που θα επηρεάσει αρκετά, μία πιο ρεαλιστική προσέγγιση πάνω σε ζητήματα τα οποία μας προσκολλούν στο παρελθόν και γενικά δεν μπορούν να προχωρήσουν θα βοηθήσει περισσότερο.

Πλέον έχει πέσει το πέπλο που τυλίγει τα πάντα ο Ποσειδώνας, αυτό δεν είναι μόνο θετικό, η άποψή του ότι ο Ποσειδώνας ανάδρομος ξεκαθαρίζει τα πράγματα δεν είναι απόλυτο, αφού παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο η προσαρμογή που μπορούμε να έχουμε αυτή την περίοδο αλλά και γενικότερα κατά πόσο έχουμε τη διάθεση να απεμπλακούμε από την ουτοπία και τη φαντασία που φέρνει ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες.

Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 9 Ιουνίου έφερε την απαραίτητη ενέργεια και έδωσε στον Κρόνο την ώθηση ώστε πλέον να αλλάξει αρκετά, αναθεωρώντας αρκετές καταστάσεις και τώρα ο ανάδρομος Ποσειδώνας που εισέρχεται ανάδρομος σήμερα στις 14:10 το μεσημέρι στη 14η μοίρα των Ιχθύων, θα φέρει αρκετά ζητήματα στην επιφάνεια. Η βαθιά άβυσσος του Ποσειδώνα πλέον έχει μένει ακάλυπτη από το πέπλο που συνήθως την καλύπτει, το σημαντικό εδώ είναι οπωσδήποτε η προσαρμογή προς όσα βγαίνουν στην επιφάνεια και σε όσα νιώθουμε. Ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τα ζητήματα αλλά και τα συναισθήματα αλλά που πρέπει να απεμπλακούμε είναι σημαντικός για την εξέλιξή μας και για θέματα που μας απασχολούν, ώστε να μπορέσουμε να κατανοήσουμε περισσότερα και να βάλουμε πλέον μία τάξη σε όσα μας αφήνουν ακάλυπτους. Η ευαισθησία αυξάνεται όμως θα πρέπει να μπούνε πλέον νέες προοπτικές για να προχωρήσουμε παρακάτω, η σύγχυση που μπορεί να φέρει ο Ποσειδώνας είναι αρκετή και ο βαθύτερος σκοπός είναι πάντα η εξερεύνηση ζητημάτων που υπάρχουν στην ψυχή, για να καταλάβουμε περισσότερα για μας τους ίδιους αλλά και γενικότερα για όσα φέρνει στην επιφάνεια ο Ποσειδώνας.

ο Ποσειδώνας ανάδρομος θα επηρεάσει αρκετά τα Μεταβλητά ζώδια αλλά και πλανήτες που έχετε σε αυτά (Ιχθύες, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες), ο Ποσειδώνας σε τετράγωνο με τον Ερμή θα επηρεάσει αρκετά τις σκέψεις ακόμη περισσότερο εντείνοντας την σύγχυση στις σκέψεις και στα σχέδια που θέλουμε να ολοκληρώσουμε. Η απαραίτητη τάξη που επιζητεί ο Κρόνος αυτή την περίοδο έρχεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ανάδρομο, η επαφή μας με την πραγματικότητα είναι πολύ σημαντική, ο τρόπος που βλέπουμε τα πράγματα αλλά και που μπορούμε να σταθεροποιήσουμε καταστάσεις δυσκολεύει, πρέπει να μην υπάρχει βιασύνη και οπωσδήποτε να υπάρχει καλή σκέψη σε κάθε κίνηση. Το ιδανικό του Ποσειδώνα συγκρούεται αρκετά με το σταθερό και πρακτικό πρότυπο του Κρόνου, με τον Ποσειδώνα σε διπλό εννιάγωνο με τον Κρόνο εντείνοντας αρκετά αυτή την αντίθεσή και φέρνοντας αυτούς τους δύο πλανήτες αντιμέτωπους σε μία πραγματική μάχη. Είναι πολύ σημαντικό να ισορροπήσουμε την αστάθεια και ασάφεια που ο Ποσειδώνας φέρνει εντείνοντας αρκετά τις εσωτερικές επιθυμίες και τα πάθη, ώστε να μπορέσουμε να εκτονώσουν όλη αυτή την ενέργεια περισσότερο στην πνευματική φύση μας παρά στον υλικό κόσμο, που ο Ποσειδώνας δεν θα ευνοήσει.

Ο Ποσειδώνας μιλάει στην ψυχή ενώ ο Κρόνος στη λογική, μπορεί να το διάστημα αυτό να δημιουργηθούν πολύ καλές ιδέες που όμως χρειάζονται χρόνο για να υλοποιηθούν. ο Ποσειδώνας θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι και 22 Νοεμβρίου, μία περίοδο η οποία ευνοείται ώστε να κάνουμε μία εσωτερική ενδοσκόπηση και να καταλάβουμε περισσότερο τι είναι αυτό που επιθυμούμε πραγματικά για την εξέλιξη και τη ζωή μας γενικότερα.

Ο Ποσειδώνας κυβερνά τα υγρά στοιχεία στη φύση αλλά και στο σώμα, έτσι θα επηρεάσει αρκετά σε επίπεδο υγείας ότι αφορά τα υγρά στοιχεία στο σώμα, γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντικό η κατανάλωση περισσότερου νερού κατά αυτούς τους μήνες αλλά και η αποφυγή ανθυγιεινών τροφών ιδιαίτερα που εμπεριέχουν μεγάλα ποσοστά ζάχαρης και αλκοόλ, το σώμα είναι πιο ευαίσθητο σε αυτές τις ουσίες από πριν όσο είναι ανάδρομος ο Ποσειδώνας. Επίσης μπορεί να εντείνει ή να φέρει στην επιφάνεια φέρει αρκετές φοβίες ή ανασφάλειες, γι’ αυτό καλό είναι αν αισθανθείτε οποιοδήποτε φοβία ή ανασφάλεια που είχατε παλιότερα ή νέα, να προσπαθήσετε να το αντιμετωπίσει με καλύτερο τρόπο αφού το πιθανότερο είναι ότι θα είναι περαστική.

Επηρεάζει ο Ποσειδώνας πολύ το νερό, έτσι θα δούμε αρκετά σε παγκόσμιο επίπεδο να επηρεαστούν ζητήματα που αφορούν το νερό, τη θάλασσα, όπως καταιγίδες, πλημμύρες και την κλιματική αλλαγή γενικότερα, τα ταξίδια, το πετρέλαιο, όλα θα φέρουν στην επιφάνεια ζητήματα που υπήρχαν μόνο που τώρα εντείνονται αρκετά. Το τετράγωνο με την Ceres θα φέρει πολιτικά ζητήματα που αφορούν πετρέλαιο και γενικότερα τη θάλασσα και τα υγρά στοιχεία αρκετά στην επιφάνεια.

Καλό είναι να μην υποτιμάμε την ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα, γιατί φέρει μία εποχή ανακατάταξης και αναδιαμόρφωσης καταστάσεων που είναι απαραίτητη για να φέρει την εξέλιξη που επιθυμεί ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση