Η Υπνοθεραπεία ή Κλινική Ύπνωση, είναι ο κλάδος της ύπνωσης που ασχολείται με την θεραπεία. Η ύπνωση είναι μια απόλυτα ασφαλής μέθοδος, το ίδιο και η υπνοθεραπεία (από έμπειρους υπνοθεραπευτές). Η υπνοθεραπεία μπορεί να βοηθήσει το άτομο να ξεπεράσει ψυχολογικά προβλήματα, προβλήματα εξαρτήσεων και γενικά οτιδήποτε θέμα σχετίζεται με την ψυχοσύνθεσή του.

Εδώ θα σας παρουσιάσουμε ένα πρόγραμμα με μεθόδους υπνοθεραπείας, το οποίο δημιουργήθηκε από τον Κωνσταντίνο Πάππα, PhD. Το πρόγραμμα ονομάζεται «Morpheus», διατίθεται σε cd ή usb stick.

 

Οι 5 κύριες μέθοδοι υπνοθεραπείας είναι:

 

 

  • Morpheus 1

Μέθοδος υπνοθεραπείας για την καταπολέμηση της αϋπνίας.

Η αϋπνία είναι η έλλειψη επαρκούς ύπνου. Είναι μια διαταραχή η οποία, συνήθως, εκδηλώνεται σαν αποτέλεσμα του σύγχρονου τρόπου ζωής. Τα άτομα που υποφέρουν από αϋπνία δεν μπορούν να κοιμηθούν κατά τις νυχτερινές ώρες, όταν κοιμούνται ο ύπνος τους είναι διακεκομμένος και τις περισσότερες φορές ο ύπνος τους είναι κακής ποιότητας, δηλαδή τα άτομα δεν ξεκουράζονται κατά την διάρκεια του ύπνου.

Το πρόγραμμα ‘Morpheus 1’, μέσω της υπνοθεραπείας βοηθάει το άτομο να χαλαρώσει και σταδιακά να περάσει στο επίπεδο του βαθύ ύπνου.

 

  • Morpheus 2

Μέθοδος υπνοθεραπείας για την διακοπή του καπνίσματος.

Το κάπνισμα είναι μια συνήθεια η οποία περνώντας τα χρόνια γίνεται εξάρτηση. Η συνήθεια αυτή έχει βλαβερές συνέπειες για την υγεία του καπνιστή, αφού το κάπνισμα έχει θεωρηθεί υπεύθυνο για πολλές ασθένειες.

Το πρόγραμμα ‘Morpheus 2’ θα σας βοηθήσει να κόψετε το κάπνισμα με πολύ απλό, εύκολο και ανώδυνο τρόπο. Στόχος του προγράμματος είναι, μέσω της υπνοθεραπείας να περάσουν εντολές στο υποσυνείδητο για την σταδιακή μείωση και τελικά την διακοπή του καπνίσματος.

 

  • Morpheus 3

Μέθοδος υπνοθεραπείας για τη μείωση του βάρους και την ρύθμιση του μεταβολισμού.

Ο κάθε άνθρωπος δίνει ιδιαίτερη σημασία στην εξωτερική του εμφάνιση. Τα παραπάνω κιλά, αλλοιώνουν την εμφάνιση και έχουν άσχημες επιπτώσεις στην ψυχολογική κατάσταση και στην γενικότερη υγεία.

Το πρόγραμμα ‘Morpheus 3’ θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε την εικόνα που επιθυμείτε για τον εαυτό σας. Με την μέθοδο της υπνοθεραπείας, περνάει στο υποσυνείδητο η εικόνα του καλλίγραμμου και υγιούς σώματος και η υποβολή ότι το άτομο χρειάζεται να τρώει λιγότερο από πριν. Η μέθοδος αυτή πρέπει να εφαρμόζεται σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα διατροφής. Το αποτέλεσμα που προκύπτει από αυτόν τον συνδυασμό, είναι η γρήγορη απώλεια βάρους και το σημαντικότερο η διατήρηση του επιθυμητού βάρους.

 

  • Morpheus 4

Μέθοδος υπνοθεραπείας για την καταπολέμηση της κατάθλιψης.

Η κατάθλιψη, στις μέρες μας, είναι μια από τις πιο διαδεδομένες ψυχικές νόσους. Τα αποτελέσματα διαφόρων ερευνών δείχνουν ότι 1 στους 10 ανθρώπους υποφέρει από κατάθλιψη. Ο τρόπος ζωής, η λήψη φαρμάκων, η διατροφή κ.α., είναι μερικές από τις αιτίες που προκαλούν την κατάθλιψη. Μερικά από τα συμπτώματα είναι η έλλειψη ζωτικότητας, η σταδιακή παραίτηση από την ζωή, ο φόβος, η καθημερινή καταθλιπτική διάθεση κλπ.

Ο στόχος του προγράμματος ‘Morpheus 4’ είναι να ξαναβρεί το άτομο τον εαυτό του, να αποκτήσει πάλι το ενδιαφέρον του για τη ζωή και να αντικαταστήσει τα συναισθήματα θλίψης με συναισθήματα χαράς και ευτυχίας. Αυτός ο στόχος επιτυγχάνεται εύκολα με τη μέθοδο της υπνοθεραπείας, αφού τα παραπάνω δίνονται σαν υποβολές στο υποσυνείδητο του ατόμου. Η μέθοδος είναι απλή, ασφαλής και ανώδυνη.

 

  • Morpheus 5

Μέθοδος υπνοθεραπείας για μείωση του άγχους και καθημερινή χαλάρωση.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, οι γρήγοροι ρυθμοί, η δουλειά, οι δύσκολες ανθρώπινες σχέσεις και τα καθημερινά προβλήματα είναι οι κυριότερες αιτίες για την δημιουργία του άγχους. Το άγχος χαρακτηρίζεται σαν μια κατάσταση εσωτερικής έντασης. Σε ήπια μορφή μπορεί να θεωρηθεί φυσιολογικό, όταν όμως η έντασή του αυξάνεται και ακολουθείται από μια σειρά συμπτωμάτων όπως: κρίσεις πανικού, πονοκεφάλους κ.α., τότε θεωρείτε διαταραχή.

Το πρόγραμμα ‘Morpheus 5’ βοηθάει το άτομο αρχικά να μειώσει και τελικά να αποβάλλει το άγχος. Στόχος της μεθόδου, είναι μέσα από την υπνοθεραπεία το άτομο να δεχθεί υποβολές για να αλλάξει τον τρόπο και την στάση ζωής του.

 

Το πρόγραμμα «Morpheus » βοηθάει στην επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος, αφού είναι απόλυτα ασφαλές και δοκιμασμένο. Τα πρόγραμμα «Morpheus » φτιάχτηκε σε cd ή usb stick για να μπορεί ο καθένας που το χρειάζεται να το εφαρμόσει μόνος του, η διαδικασία είναι έτσι φτιαγμένη ώστε να είναι απλή για το άτομο που την εφαρμόζει. Στο κάθε cd ή usb stick εμπεριέχονται αναλυτικές οδηγίες εφαρμογής της μεθόδου. Επιλέξτε, λοιπόν, τη μέθοδο που σας ταιριάζει και χαρίστε στον εαυτό σας αυτοβελτίωση και ποιότητα ζωής.

 

*Το πρόγραμμα «Morpheus » και οι μέθοδοι αυτού δεν αποτελούν ιατρική θεραπεία και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν την κλασική ιατρική θεραπεία ή διάγνωση.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση