medical

Παράδειγμα αναφοράς Ιατρικής Αστρολογίας:

Η αναφορά της Ιατρικής Αστρολογίας, δεν αποτελεί ιατρική γνωμάτευση ούτε ιατρική θεραπεία

Ερμηνεία του γενέθλιου χάρτη σας με βάση τις θέσεις των
πλανητών κατά τη στιγμή της γέννησής σας.

θέση Ήλιου  3 μοίρες. 59 λεπτά. του Καρκίνου
θέση Σελήνης  5 μοίρες. 40 λεπτά. του Κριού
θέση Ερμή 4 μοίρες. 58 λεπτά. του Καρκίνου
θέση Αφροδίτη 19 μοίρες. 23 λεπτά. του Λέοντα
θέση του Άρη 24 μοίρες. 51 λεπτά. των Διδύμων
θέση του Δία 11 μοίρες. 49 λεπτά. του Κριού
θέση του Κρόνου  26 μοίρες. 13 λεπτά. της Παρθένος
θέσης Ουρανού  9 μοίρες. 19 λεπτά. του Καρκίνου
θέση  Ποσειδώνα  16 μοίρες. 45 λεπτά. του Ζυγού
θέση  Πλούτωνα 18 μοίρες. 08 λεπτά. του Λέοντα
θέση Asc.(ωροσκόπος) 25 μοίρες. 48 λεπτά. της Παρθένου
θέση MC (μεσουράνημα)  25 μοίρες. 17 λεπτά. των Διδύμων

τροπικό ζωδιακό Κανονική ώρα.
GMT: 9:45:00π.μ.
Ζώνη ώρας: 2 ώρες Ανατολή.
Μήκος και Πλάτος γέννησης: 37 N 26 24 E 54
Σημείωση: Οι «Δύσκολες Όψεις» είναι οι Συζυγίες, οι αντιθέσεις, τα τετράγωνα, ή τα χιαστί  με 10 μοίρες.

Τετραδικότητα και Τριαδικότητα

Έμφαση στα ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης (Βαθμολογία του 4,1,3,2)

Σε γενικές γραμμές, η υγεία σας είναι πολύ καλή και ισχυρή. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό: πρώτον, ξεδιπλώνετε τα συναισθήματά σας και δεν  κρατάτε πράγματα μέσα σας , το οποίο είναι καλό – απλά βεβαιωθείτε ότι γίνεται με ένα θετικό τρόπο για όλους τους υπόλοιπους. Δεύτερον, είστε αρκετά αθλητικοί και απολαμβάνετε την χρήση της σωματικής άσκησης ως τρόπο για να αποβάλετε τα ανεπιθύμητα συναισθήματα, για να καθαρίσετε το μυαλό και την ψυχή ή απλά επειδή απολαμβάνετε την άσκηση. Τρίτον, το μυαλό σας περιστρέφεται προς τα θετικά στη ζωή και όχι τα αρνητικά. Αν τύχει να αρρωστήσετε, θα αντεπιτεθείτε γρήγορα και με μια θετική στάση. Ο ήλιος, σε μέτριες ποσότητες, είναι η θεραπεία για εσάς. Είναι μια πηγή αναγέννησης για την υγεία σας. Πολλοί άνθρωποι που ανήκουν στα ζώδια της φωτιάς έχουν υπαίθριες θέσεις εργασίας ή προτιμούν να εργάζονται σε εξωτερικούς χώρους για να είναι κοντά στο ζωογόνο Πυρ. Απλά βεβαιωθείτε ότι είστε προστατευμένοι επαρκώς από τις ακτίνες ή τη θερμότητα του ηλίου ώστε να μην πάθετε κάποιο καρδιακό/ εγκεφαλικό επεισόδιο! Όμως ακόμα και αν αρρωστήσετε κατά καιρούς, έχετε τη δυνατότητα να ανακτήσετε γρήγορα μια καλή υγεία. Πυρετούς μπορεί να αντιμετωπίσετε ή οξείες ασθένειες αλλά και πάλι είναι κάτι που γρήγορα θα φύγει μακριά.. Όταν είστε άρρωστοι ενεργοποιηθείτε, σηκωθείτε και κάνετε κάτι, αντί να αναπαύεστε και να κοιμάστε!

Έμφαση στα Παρορμητικά Ζώδια: Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως (Βαθμολογία του 2,3,6)

Μια ισορροπημένη διατροφή ζητείται από εσάς. Αυτό περιλαμβάνει το κρέας, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, λαχανικά, δημητριακά και φρούτα. Το κρέας είναι μια χαρά στη διατροφή εφ ‘όσον δεν τρώγεται καθημερινά. Το κρέας 2-3 φορές την εβδομάδα προτείνεται. Επί πλέον, το είδος του κρέατος μπορεί να σημάνει τη διαφορά μεταξύ μιας καλής υγείας και πιθανών προβλημάτων χοληστερόλης / καρδιαγγειακών αργότερα στη ζωή. Το Μοσχάρι, το χοιρινό, το αρνί, το μοσχαρίσιο και αρνίσιο κρέας θεωρούνται «βαριά» κρέατα και δεν συνιστώνται σε συνεχή βάση. Ο λόγος είναι επειδή αυτά τα κρέατα είναι υπερβολικά υψηλά σε ζωικά λίπη και περιέχουν υψηλή χοληστερόλη. Επιπλέον, αυτά τα κρέατα είναι πολύ δύσπεπτα και μπορεί να προκαλέσουν απόφραξη και αντισυσσωματικά στα τοιχώματα του παχέος εντέρου το οποίο, με τη σειρά του, δίνει έμφαση στο καρδιαγγειακό σύστημα, το θυρεοειδή και τα μάτια. Για να μην αναφέρουμε, το κόλον. Αντ’ αυτού, καλό είναι να καταναλώνετε ψάρια ή πουλερικά. Θεωρούνται το «ελαφρύτερο» κρέας, με λιγότερα ζωικά λίπη και είναι πιο εύπεπτα. Σε μακροπρόθεσμη βάση, είναι καλύτερα για την υγεία του σώματός σας. Η υγεία εν γένει μπορεί να διατηρηθεί ευκολότερα για σας, επειδή μπορείτε να δώσετε προσοχή στη διατροφή σας περισσότερο από ό, τι οι περισσότεροι άνθρωποι. Και αν αποφασίσετε να χάσετε βάρος ή να πάρετε κάποια συνταγή, θα ακολουθήσετε τις οδηγίες και τις εντολές κατά γράμμα. Λόγω της υπεύθυνης στάσης σας και τις ηγετικές σας ικανότητες, αν αρρωστήσετε, θα κάνετε ό, τι είναι απαραίτητο για να γίνετε καλά, είστε πολύ καλοί ασθενείς. Είστε η χαρά των γιατρών. Οι Κριοί είναι άνθρωποι που έχουν συχνά υψηλό πυρετό. Γι’ αυτό χρειάζονται ηρεμία και θερμότητα για να γιατρευτούν γρήγορα. Ζητώντας από έναν Κριό να μείνει στο κρεβάτι είναι σαν να ζητάμε από το ηλεκτρικό ρεύμα να παραμείνει σε ακινησία! Απλά δεν θα συμβεί. Ο ήλιος και ο καθαρός αέρας θα βοηθήσει τον άρρωστο Κριό πάρα πολύ.

Έμφαση στον Καρκίνο: (Βαθμολογία από 3)

Σας αρέσει πολύ το γάλα, το τυρί και το παγωτό, τόσο που πολλές φορές καταναλώνετε υπερβολικές ποσότητες. Για πολλούς ενήλικες το γάλα γίνετε ιδιαίτερα δύσπεπτο όσο περνάνε τα χρόνια και δεν θα πρέπει να καταναλώνεται ως πηγή ασβεστίου (δοκιμάστε δισκία Δολομίτη με βιταμίνη D, αντ’ αυτού). Μπορείτε να καταναλώνετε το γάλα στα ποτά όπως ο καφές και / ή το τσάι, τα δημητριακά και μαγειρεμένο μέσα στο φαγητό. Ο λόγος είναι: ότι δημιουργεί περίσσεια βλέννα στον πεπτικό σωλήνα. Ειδικά τον εντερικό σωλήνα. Χρησιμοποιήστε τα γαλακτοκομικά προϊόντα με φειδώ για καλύτερη υγεία. Χρειάζεστε νερό, ώστε να σταθεροποιήσετε τα  βαθιά συναισθήματά σας. Συχνά μπορεί να θάβετε τα συναισθήματα που έχετε βαθιά μέσα σας αλλά ποτέ δεν ξεχνάτε ότι υπάρχουν. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί από εσάς εύκολα μπορούν να πάθουν έλκος επειδή αρνείστε να βρείτε διέξοδο. Ωστόσο, εάν αρρωστήσετε, τα λουτρά ή το να είστε κοντά στο νερό ευνοεί την επούλωση και την θεραπεία σας. Για χαλάρωση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βρεθείτε δίπλα σε ένα ρυάκι, σε μια λίμνη ή σε έναν ωκεανό, θα είναι ιδιαίτερα τονωτικό για σας.

Επιρροές από πλανητικές όψεις

Παρακάτω παρατίθενται τα αποτελέσματα των διαφόρων πλανητικών όψεων για την

υγεία του ατόμου.
Ο Ήλιος σε δύσκολη όψη με την Σελήνη:
Υπάρχει μια κλίση στην κακή υγεία, ιδιαίτερα ως παιδί, που μειώνετε όσο μεγαλώνει το άτομο. Όμως δεν υπάρχει πολύ ζωτικότητα και ενέργεια.Ο Ήλιος σε συζυγία με τον Ερμή:
 
Το άτομο μπορεί να έχει νευρική ένταση. Αυτό που θα μπορούσε να βοηθήσει είναι το ομοιοπαθητικό φάρμακο Calm’s Forte ή η βιταμίνη B-1.
Ο Ήλιος ή ο Ερμής σε δύσκολη όψη με τον Ουρανό:
Πιθανές παθήσεις του νωτιαίου μυελού .Η βιταμίνη B-1 θα μπορούσε να βοηθήσει αρκετά.
Ο Ήλιος σε δύσκολη όψη με τον Δία, & Ο Ήλιος ή ο Δίας στον Κριό, στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό, ή στον Αιγόκερω:
Αν τρώτε πολύ κρέας αυτό μπορεί να φέρει ως αποτέλεσμα υψηλά επίπεδα χοληστερόλης.
Ο Ήλιος σε δύσκολη όψη με τον Ουρανό:
Το άτομο μπορεί να μην είναι δεκτικό στη μάθηση, να είναι νευρικό και πολύ ανήσυχο. Μπορεί να ελεγχθεί με το ομοιοπαθητικό φάρμακο Calm’s Forte. Σε κάποια σημεία του σώματος μπορεί να εμφανιστούν σπασμοί ή συστολές, όταν το άτομο βρίσκεται κάτω από πίεση. Υπάρχει ανάγκη για βιταμίνη Α ή D. Ελέγξετε βέβαια πρώτα τα συμπτώματα ανεπάρκειας. Μπορεί να είναι επιρρεπείς σε ατυχήματα.
Η Σελήνη σε δύσκολη όψη με τον Ερμή:
Όταν δεν υπάρχει συναισθηματική ισορροπία μπορεί να δημιουργηθεί υψηλή ένταση και νευρικότητα ή ανησυχία. Η έλλειψη βιταμίνης Β-1 μπορεί να προκαλέσει χαμηλό υδροχλωρικό οξύ στο στομάχι και ως εκ τούτου, την κακή πέψη της πρωτεΐνης.
 
Η Σελήνη σε δύσκολη όψη με τον Ερμή, και η Σελήνη ή  Ο Ερμής σε δύσκολη όψη με τον Ουρανό:
Ένα νευρικό, επιπόλαιο άτομο που έχει μεγάλη νευρικότητα. Το ομοιοπαθητικό φάρμακο Calm’s Forte θα μπορούσε να βοηθήσει στην νευρικότητα . Πιθανές ασθένειες των νεύρων . Η βιταμίνη Β-1 θα μπορούσε να βοηθήσει αρκετά.
Σελήνη σε δύσκολη όψη με το Δία:
Πιθανές ασθένειες που σχετίζονται με το ήπαρ, τη κακή πέψη οφείλονται στο ότι δεν αρκεί η λεκιθίνη που παράγεται από το εν λόγω όργανο να διαλύσει τα λίπη. Οι γυναίκες που έχουν κατακράτηση υγρών πριν ή / και κατά τη διάρκεια του εμμηνορροϊκού κύκλου, έχουν ανάγκη από βιταμίνη Β-6. Η κατακράτηση υγρών δημιουργεί προβλήματα στις γυναίκες ιδιαίτερα όταν υπάρχει πανσέληνος. Η έλλειψη του μαγγανίου μπορεί να συμβάλει στην κατάθλιψη μετά τον τοκετό της νέας μητέρας.
Σελήνη δύσκολη όψη με τον Ουρανό:
Προβλήματα εγκυμοσύνης και γενικότερα του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος. Δυσκολίες της εμμήνου ρήσης με τις κράμπες που μπορεί να οφείλονται στην έλλειψη ασβεστίου. Η υπόφυση και / ή οι ωοθήκες μπορούν να συμμετέχουν στην ορμονική δυσλειτουργία που επηρεάζουν τον έμμηνο κύκλο των γυναικών και τη συχνότητα ωορρηξίας. Ξηρό δέρμα ή προβληματική επιδερμίδα.
Ο Ερμής σε δύσκολη όψη με το Δία:
Καταπονημένο νευρικό σύστημα που μπορεί να βελτιωθεί με βιταμίνη Β-1 ή B-6. Ελέγξτε τα συμπτώματα ανεπάρκειας.


Ο Ερμής σε δύσκολη όψη με τον Ουρανό:
Μια όψη που συνδέεται με τις παθήσεις των νεύρων, που κυμαίνεται από την απλή ένταση στις μακροπρόθεσμες ασθένειες. Η βιταμίνη B-1 μπορεί να βοηθήσει στη τροφή των νεύρων και μια ομοιοπαθητική θεραπεία όπως το Calm’s Forte μπορεί να βοηθήσει στο να έχετε ηρεμία.

 

Αφροδίτη σε δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα:
Μεγάλη ανάγκη για βιταμίνη Ε ή Νιασίνη. Ελέγξτε τα συμπτώματα. Ενδοκρινολογικά προβλήματα στις ωοθήκες / αναπαραγωγική περιοχή ή όρχεις. Για τις γυναίκες, εμμηνορροϊκές δυσκολίες η λήψη βιταμίνης Ε μπορεί να βοηθήσει και αν υπάρχει μεγάλη αιμορραγία, το αλάτι των κυττάρων. Πιθανά προβλήματα με τη ζάχαρη: από υπερβολική κατανάλωση ζάχαρης όπως ο διαβήτης ή υπογλυκαιμία. Η αύξηση του βάρους λόγω της κατανάλωσης των πάρα πολλών προϊόντων που περιέχουν ζάχαρη. Χρόνια φλεβική θρόμβωση, Κιρσοί που μπορούν να καταπολεμηθούν με βιταμίνη Ε και F.
Άρης σε δύσκολη όψη με τον Κρόνο:
Μπορεί να παρουσιαστούν ασθένειες του αίματος. Εάν υπάρχουν θρόμβοι αίματος μπορούν να βοηθηθούν με βιταμίνη C και Ε. Η αναιμία μπορεί να βοηθηθεί με βιταμίνη C, φολικό οξύ ή Β-12. Προβλήματα των οστών και των δοντιών μπορεί να υπάρξουν λόγω της έλλειψης ασβεστίου. Το άτομο μπορεί να αιμορραγεί εύκολα που σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί περισσότερο φυσική βιταμίνη Κ. Χρόνια προβλήματα των μυών που μπορούν να βοηθηθούν με βιταμίνη C και / ή ασβέστιο. Αν υπάρχει απώλεια  μαλλιών οφείλεται σε έλλειψη της βιταμίνης F.
Ο Άρης σε σύνοδο, εξάγωνο, ή τρίγωνο με τον Πλούτωνα:
Άτομο που έχει τεράστια ζωτικότητα και αντοχή. Σας έλκουν εύκολα οι αθλητικές δραστηριότητες. Δυνατότητα να αντεπιτεθεί το άτομο και να ξεπεράσει οποιαδήποτε ασθένεια γρήγορα.
 
Δίας σε δύσκολη όψη με τον Ουρανό:
Από μεγάλα άγχη ή απρόσμενο στρες μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη ανάγκη για ψευδάργυρο, μαγγάνιο ή χολίνη, μπορεί να χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της εν λόγω περιόδου. Πιθανές ασθένειες των νεύρων για τον ίδιο λόγο.
 
Δίας σε δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα:
Πιθανώς τάση για κακή ζωτικότητα και την υγεία γενικότερα. Επιρρεπείς σε μολύνσεις από βακτήρια / ιογενής / παράσιτα. Υψηλή ευαισθησία σε όλα τα φάρμακα, και στο αλκοόλ. Εύκολα μπορεί να εμφανιστούν αλλεργίες. Ασθενής ηπατική λειτουργία. Απώλεια ορισμένων ενζύμων – η χολίνη μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση. Μολύνσεις που σχετίζονται με το ήπαρ. Υπογλυκαιμία ή άλλες ασθένειες που σχετίζονται με τη ζάχαρη που απορρέουν από την δυσλειτουργία του ήπατος, το χρώμιο μπορεί να βοηθήσει στην σωστή λειτουργία του. Οι όγκοι μπορεί να ελεγχθούν με βιταμίνη Α και C. Τα προϊόντα που περιέχουν καφεΐνη στις γυναίκες μπορεί να προκαλέσει όγκους στην περιοχή του μαστού. Προβλήματα που μπορεί να αφορούν την παραγωγή των λευκών αιμοσφαιρίων. Προβλήματα με την νωθρότητα των λεμφαδένων, μπορεί να διορθωθεί με δίαιτα πλούσια σε φρέσκα λαχανικά, φρούτα και πολύ λίγο κρέας. Το μασάζ είναι μια άριστη θεραπεία για να είναι οι λεμφαδένες υγιής. Πιθανά προβλήματα με την κατανάλωση υπερβολικού φαγητού.
 
Ουρανός σε δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα:
Πιθανές κακές ή μυστηριώδεις ασθένειες που αφορούν το κεντρικό νευρικό σύστημα και / ή την σπονδυλική στήλη. Βακτηριακή / ιογενείς / παρασιτικές μολύνσεις σε κάποιο νεύρο. Μπορεί να υπάρξει μια ξαφνική ανάγκη για περισσότερο παντοθενικό οξύ από το κανονικό. Μπορεί να προκληθεί εξάντληση των επινεφριδίων από απροσδόκητο στρες και το παντοθενικό οξύ μπορεί να βοηθήσει. Πρέπει να προσπαθεί το άτομο να παραμένει ήρεμο παρά το στρες, ένα ομοιοπαθητικό φάρμακο Calm’s Forte , μπορεί να βοηθήσει στην χαλάρωση του νευρικού συστήματος.


Επιρροές των Μεσοδιαστημάτων

Ένα μεσοδιάστημα μπορεί να είναι είτε ένα κατεχόμενο ή ένα κενό διάστημα ανάμεσα σε δύο άλλους πλανήτες. Είναι ο ακριβής αριθμός των μοιρών μεταξύ των γειτονικών, ή παρενθετικών πλανητών. Στην Ουράνια αστρολογία καθώς και στην Κοσμοβιολογία ένα μεσοδιάστημα υπάρχει σε ένα πολύ μικρό διάστημα-συνήθως όχι περισσότερο από δύο μοίρες, αν ο Ήλιος ή η Σελήνη εμπλέκεται και μία έως μία και μισή μοίρα για οποιονδήποτε άλλο πλανήτη-είναι ένα αστρολογικό φαινόμενο που μπορεί να επηρεάσει ένα άτομο ψυχολογικά και / ή σωματικά. Ένας πλανήτης σε σύνοδο ή αντίθεση στο μεσοδιάστημα είναι πιο ισχυρό από ένα πλανήτη που βρίσκεται σε μεσοδιάστημα με όψη τετραγώνου ή κάποια άλλη όψη. Το μεσοδιάστημα μεταξύ παρενθετικών πλανητών σε έναν γενέθλιο χάρτη δημιουργεί μια αρμονία. Και όταν ένας γενέθλιος πλανήτης, είναι σε διέλευση πάνω στο μεσοδιάστημα, η χορδή χτυπιέται και η δόνηση ενεργοποιεί μια φυσική Νοητική ή συναισθηματική εκδήλωση. Για χρόνια οι αστρολόγοι προσπαθούσαν να καταλάβουν ότι αν οι πλανήτες προχωρούν ή διέρχονται από έναν πλανήτη σε όψη πεντάγωνου ή σε αντίθεση με αυτό μπορεί να προκληθούν πολλά προβλήματα υγείας. Ο πλανήτης που βρίσκεται στο μεσοδιάστημα μπορεί να είναι είτε γενέθλιος είτε προοδευτικός, ή κάποιος άλλος πλανήτης μπορεί να ενεργοποιήσει τη ρύθμιση παραμέτρων. Τα μεσοδιαστήματα, αν είναι σε ένα γενέθλιο χάρτη ή σε μια 90-μοιρών γραμμή, είναι μόνο μέρος της συνολικής άποψης του χάρτη. Η παρουσία ενός ιατρικά ύποπτης δομής δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ένα άτομο θα αρρωστήσει απαραίτητα. Χρειάζονται περαιτέρω στοιχεία που παρατίθεται στο διάγραμμα για τη διάγνωση μιας ασθένειας με ακρίβεια. Τα παρακάτω μεσοδιαστήματα είναι τα πιο σημαντικά από ιατρικής πλευράς αστρολογικής άποψης: οι μόνες όψεις που χρησιμοποιούνται σε αυτά τα μεσοδιαστήματα είναι οι συζυγίες και οι αντιθέσεις κατά 2 μοίρες.
Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη / Ουρανό:
Αυτό υποδεικνύει έναν συνδυασμό με την πιθανότητα τραυματισμού από απερισκεψία ή ορμητικές δραστηριότητες. Κάποια επέμβαση, γέννηση ή ατύχημα είναι επίσης δυνατό. Αν προχωρήσει ο Δίας σε σύνοδο με το μεσοδιάστημα, κάποιος τραυματισμός από πυροβόλα όπλα ή πυρκαγιές μπορεί να συμβούν γι’αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Εάν υπάρχει και ο Κρόνος θα μπορούσε να δείξει κάποια δυνητική χειρουργική επέμβαση.
 
Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία / Cupido:
Αν προοδευτικά εμπλακεί και η Αφροδίτη , μπορεί να υπάρξει σύλληψη ή γέννηση.
 
Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο / Ποσειδώνα:
Ο σχηματισμός αυτός  μπορεί να φέρει στη γυναίκα κάποια ασθένεια που αφορά το αναπαραγωγικό σύστημα. Για παράδειγμα, μπορεί να υπάρξει  αδυναμία να συλλάβει ένα μωρό, μπορεί να χρειαστεί υστερεκτομή ή λανθασμένη διάγνωση. Επιπλέον, μια γυναίκα μπορεί να είναι επιρρεπής σε λοιμώξεις μεγάλης διάρκειας, κυρίως ευθύνονται τα συναισθήματα για τυχόν ασθένειες που υπάρχουν: η αισιοδοξία και μια ανανέωση είναι ίσως αναγκαίες για τη βελτίωση της υγείας. Ως ασθενής, μια τέτοια γυναίκα μπορεί να μην αγωνιστεί για να γίνει καλύτερα, αλλά, αντίθετα, μπορεί να κρατήσει την στάση του ηττημένου. Καλό είναι να γίνεται η ανάρρωση στο σπίτι, και αν είναι δυνατόν, να αποκτήσει κάποιο χόμπι που μπορεί να την ενθαρρύνει: θα χρειαστεί ένα ηλιόλουστο δωμάτιο και αυτοπεποίθηση από τους ανθρώπους γύρω της.
 
Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα / Cupido:
Με τη συμμετοχή των προοδευτικών πλανητών Άρη, Αφροδίτη ή  Δία σε αυτή το μεσοδιάστημα μπορεί να υπάρξει είτε σύλληψη είτε γέννηση. Αν προοδευτικά προστεθεί ο Κρόνος στο μεσοδιάστημα μπορεί να δηλώνει την ξαφνική ασθένεια μιας γυναίκας μέσα στην οικογένεια.
 
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη /Ποσειδώνα:
Λοιμώξεις που αφορούν το αναπαραγωγικό σύστημα των γυναικών είναι δυνατές με αυτήν τη όψη.
 
Ο Άρης σε σύνοδο με τον Δία / Άδμητο:
Σύλληψη μπορεί να συμβεί χωρίς να το γνωρίζει μια γυναίκα με αυτή την όψη.
 
Ο Άρης σε σύνοδο με τον Άδμητο / Δία:
Το μεσοδιάστημα αυτό μπορεί να φέρει σε ξαφνική απόφραξη ή η παύση στους σωλήνες του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των αρτηριών ή φλεβών.
 
Ο Ουρανός σε σύνοδο με τον Κρόνο / Άδμητο:
Με την εμφάνιση αυτού του μεσοδιαστήματος μια χρόνια, κρυμμένη κατάσταση μπορεί να έρθει στο φως, χωρίς προειδοποίηση.
 
Ποσειδώνας σε αντίθεση με τη Σελήνη / Άδη:
Μακροχρόνια, αναπαραγωγική ασθένεια που αφορά λοιμώξεις ή αποσυνθέσεις είναι δυνατόν με αυτό το μεσοδιάστημα.
 
Δίας σε σύνοδο με τον Ήλιο / Ποσειδώνα:
Αυτή η ρύθμιση παραμέτρων σε ένα γράφημα μπορεί να υποδηλώνει ένα ιδιαίτερα ευερέθιστο άτομο, κάποιος που είναι εκρηκτικός και με ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία. Η αρτηριακή πίεση μπορεί να αυξηθεί λόγω της προσωπικότητας του ατόμου.
 
Δίας σε σύνοδο με τον Ήλιο / Ποσειδώνα:
Αυτό το μεσοδιάστημα μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την μετακύλιση των αδυναμιών, κληρονομικά χαρακτηριστικά που μπορεί να σημαίνει άρρωστα παιδιά.
 
Κρόνος σε σύνοδο με τον Ήλιο / Δία:
Η παρουσία αυτής της όψης δείχνει την ικανότητα ενός ατόμου να επιλέξει τον καλύτερο χειρουργό ή  γιατρό για μια ασθένεια.
 
Κρόνος σε σύνοδο με τον Δία / Ουρανό:
Η εμφάνιση αυτής της διαμόρφωσης συνήθως σηματοδοτεί μια εξαιρετική στιγμή για να προγραμματίσετε μια χειρουργική επέμβαση.
 
Vulcanus σε σύνοδο με τον Πλούτωνα / Άδη:
Η αποσύνθεση του σώματος από μια χρόνια ασθένεια είναι δυνατόν με την εμφάνιση αυτού του μεσοδιαστήματος: η νόσος μπορεί να γίνει χειρότερα αντί να καλυτερεύσει.


Γενική εικόνα Υγείας για όλη τη ζωή

Αν υπάρχει Γενέθλιος Κρόνος, Ουρανός και Ποσειδώνας στον χάρτη σας τη στιγμή που γεννηθήκατε αυτό υποδεικνύει πιθανές δυνητικές ασθένειες για την υγεία που μπορεί να προκύψουν. Δεν θα έχετε όλα αυτά που αναφέρονται παρακάτω, συνήθως μόνο μία πιθανή ασθένεια από έναν από τους πλανήτες. Μερικές φορές μια ασθένεια από δύο από τους παρακάτω πλανήτες. Αλλά ποτέ και από τους τρεις πλανήτες. Να θυμάστε, ότι η καλή υγεία μπορεί να επιτευχθεί με την απελευθέρωση αρνητικών συναισθημάτων όπως ο θυμός και η απογοήτευση, να προστατευτεί κανείς από το υπερβολικό άγχος και τρώγοντας σωστά.

 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μερικές φορές, οι άνθρωποι θα αποκτήσουν μια ασθένεια από το αντίθετο πολικότητας ζώδιο αντί για το δικό τους ζώδιο( δηλαδή το ζώδιο αυτό που στον γενέθλιο χάρτη βρίσκεται απέναντι από το δικό τους ζώδιο). Διαβάστε την αντίθετη πολικότητα και ελέγξτε για να δείτε εάν είχατε κάποια συμπτώματα από αυτά στο παρελθόν ή βιώνετε σήμερα μια από αυτές. Εάν δεν είχατε ή έχετε προς το παρόν κανένα από τα παρακάτω συμπτώματα ή ασθένειες, αυτό σημαίνει ότι ο τρόπος που ζείτε και η διατροφή σας είναι υγιής. Υπάρχει ένα μικρό ποσοστό των ανθρώπων που δεν θα έχουν κανένα από τα παρακάτω. Θυμηθείτε, αυτά είναι τα πιθανά προβλήματα υγείας και αν ο τρόπος ζωής είναι σωστός, κανένα από αυτά δεν θα εμφανιστεί.
 
Κρόνος στην Παρθένο ή Ιχθείς:
Πιθανή έναρξη ή τελευταία στάδια του διαβήτη / υπογλυκαιμίας – έλεγχος του ήπατος και του παγκρέατος. Εντερική απόφραξη ή στένωση. Περιόδους με διάρροια και δυσκοιλιότητα. Κολίτιδα. Σκλήρωση του ήπατος και την απώλεια της (ή την έλλειψη) δράση ενζύμων στο συκώτι. ΑΠΟ αντίθετη πολικότητα: το συκώτι μπορεί να είναι υποτονικό. Οι Λεμφαδένες επίσης μπορούν να είναι υποτονικοί. Επιρρεπείς σε κρυολογήματα και γρίπη. Ραγισμένα παραμορφωμένα πόδια ή περιορισμένη κυκλοφορία σε εκείνη την περιοχή. Πιθανά χαμηλά επίπεδα λευκών αιμοσφαιρίων, υποτονική σπλήνα ή νωθρότητα του Θυμού αδένα.
 
Ουρανός στον Καρκίνο ή Αιγόκερω:
Νεύρωση στομάχου «νευρικό στομάχι» που δημιουργήθηκε από το άγχος και επηρεάζει την πέψη. Μην τρώτε όταν είστε αναστατωμένοι ή νευρικοί. Σπασμωδική απελευθέρωση των γαστρικών υγρών, ανάλογα με την πίεση. Πάρα πολύ υδροχλωρικό οξύ που απελευθερώνεται λόγω του στρες μπορεί να προκαλέσει έλκος στομάχου ή έλκη στον οισοφάγο. ΣΕ αντίθετη πολικότητα: σπασμούς της χοληδόχου κύστης. Χολολιθίαση. Οι τραυματισμοί στα γόνατα ή σκάσιμο των αρθρώσεων.
 
Ποσειδώνας στον Κριό ή Ζυγό:
Πιθανή αποδυνάμωση των επινεφρίδιων μπορεί να οδηγήσει σε εξάντληση των επινεφριδίων, μείωση του ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει κρυολόγημα / γρίπη ή αλλεργίες. Θα επηρεάσει τον εγκέφαλο ή την περιοχή του κεφαλιού, με αποτέλεσμα την εμφάνιση πονοκεφάλων. Εξασθένηση των αιμοφόρων αγγείων στον εγκέφαλο και δεν αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξει υψηλή αρτηριακή πίεση. ΑΠΟ αντίθετη πολικότητα: Πιθανή αδυναμία ή υποτονικά νεφρά. Οι σωλήνες των νεφρών μπορεί να μπλοκαριστούν μερικώς με ιζήματα, τη χοληστερόλη ή συντρίμμια νεκρών κυττάρων. Τα συμπτώματα αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν: πονοκεφάλους, αλλεργίες, δερματικές παθήσεις, χαμηλή αρτηριακή πίεση, υψηλά λευκά αιμοσφαίρια, πυρετό που ανεβοκατεβαίνει (χωρίς κανενός είδους ιό / βακτηριακή λοίμωξη του παρόντος), κατακράτηση υγρών στα άκρα, απώλεια μνήμης, ζάλη, κυστίτιδες, λοιμώξεις των νεφρών και μπορεί να υπάρχει σύμπτωμα για ένα ή δύο από τα παραπάνω. Αδυναμία στη σπλήνα.
 
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail