Η Καμπαλιστική Αριθμολογική Ταρώ βασίζεται στην Καμπαλιστική Φιλοσοφία και στο σύστημα του δέντρου της ζωής, είναι πιο μυστικιστική, μπορεί και εμβαθύνει στο άτομο και στα γεγονότα που τον επηρεάζουν και διαφέρει πολύ από τη κλασσική Ταρώ, η μέθοδο αυτή περιλαμβάνει ριξίματα που μπορούν και αποκαλύπτουν κάθε σκοτεινή πτυχή κάθε τομέα της ζωής του ατόμου που θέλει να την συμβουλευτεί.

Η σύνδεσή της με την Καμπαλιστική Αριθμολογία, αποκαλύπτει όχι μόνο το χαρακτήρα και τις τάσεις που έχει κάποιο άτομο, αλλά και σημαντικές ημερομηνίες στη ζωή του που τον έχουν φέρει στην παρούσα κατάσταση και μελλοντικές που θα πρέπει να προσέξει. Επίσης μπορεί να σας δώσει πληροφορίες για κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία που θέλετε να πραγματοποιήσετε κάτι σημαντικό για σας, π.χ. αν θέλετε να μάθετε ποια ημερομηνία είναι καλύτερη για να προγραμματίσετε κάποια πώληση, υπογραφή συμβολαίου, γάμο ή οτιδήποτε άλλο, η μέθοδος αυτή θα σας απαντήσει με μεγάλη ακρίβεια ποια ημερομηνία και ώρα είναι η καλύτερη για σας και αν η συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα που έχετε προγραμματίσει είναι καλή για το σκοπό που επιθυμείτε να υλοποιήσετε ή όχι.

Το σύστημα της Καμπαλιστικής Αριθμολογικής Ταρώ που χρησιμοποιείται στο Κέντρο ¨Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής» είναι μέθοδος του Κωνσταντίνου Πάππα, μετά από χρόνια μελέτης πάνω στη Αρχετυπική Ταρώ, στη Καμπάλα και στην Αριθμολογική Καμπάλα, δημιούργησε ένα μοναδικό σύστημα που μπορεί και αποκαλύπτει όχι μόνο το μέλλον, αλλά και μεγάλη ακρίβεια γεγονότων, μέχρι και ωρών για οποιοδήποτε συμβουλευόμενο.

 

Ανακαλύψτε τη Μαγεία της…

 

tacab2 tacab3 tacab4

crbn80_7 thoth

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail