Σήμερα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στην 13° 53′ 47” των Ιχθύων στον 5°οίκο,  στις 10:04 π.μ. Περισσότερο θα επηρεαστούν τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες), αλλά και όσοι έχετε τον ωροσκόπο ή γενέθλιους πλανήτες σε αυτά.

Είναι μία φορτισμένη Πανσέληνος με τις ενέργειες του ανάδρομου Ποσειδώνα, του Άρη που από χθες βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και του αστεροειδή Vesta.

Ο Ποσειδώνας σε σύνοδο με τη Σελήνη, θα φέρει στην επιφάνεια αρκετά πράγματα που ίσως να μην είναι αυτά που περιμένουμε ή που θέλουμε να δούμε, κάποια πράγματα τα οποία θέλουμε να αποφύγουμε πλέον έρχονται στο φως να πάρουν την τελική τους μορφή. Η συναισθηματική ευαισθησία που φέρνει ο Ποσειδώνας σε σύνοδο με την Σελήνη αλλά και σε εξάγωνο με τον αστεροειδή Pallas, θέλει ιδιαίτερη προσοχή, μπορεί να μας κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητους για ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί περισσότερο με τη λογική παρά με το συναίσθημα, ειδικά σε ότι αφορά τις προσωπικές σχέσεις αλλά και νέα σχέδια τα οποία θέλουμε να βάλουμε σε εφαρμογή αυτή την περίοδο. Είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να δούμε πίσω από το παρασκήνιο και γενικότερα από όσα φαινομενικά μπορεί να φαίνονται αψεγάδιαστα.

Η Vesta στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου σε τετράγωνο με τον Κρόνο, ενισχύει την ανάγκη να εκφράσετε όσα πραγματικά νιώθετε, ακόμα και αν αυτά δεν συμφωνούν με αυτούς που αγαπάτε ή γενικότερα με όσα θέλουν οι άλλοι. Θα νιώσετε πλέον την ανάγκη να δεσμευτείτε, όχι απέναντι στους άλλους αλλά πλέον ως προς τον εαυτό σας και να προχωρήσετε σε όσα πραγματικά θέλετε να αλλάξετε. Μπορείτε τώρα να αφοσιωθείτε σε ένα συγκεκριμένο σκοπό, σε κάτι που πάντα αγαπούσατε και θέλετε να κάνετε, γιατί η Vesta θα σας δώσει την απαραίτητη δυναμική ώστε να καταφέρετε αρκετά, αλλά και να είστε πιο οργανωτικοί και αποδοτικοί ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα το μεσημέρι, φέρνει στην επιφάνεια κρυφές επιθυμίες αλλά και όσα συναισθήματα είναι κρυμμένα και πράγματα που θέλουμε να ολοκληρώσουμε, συναισθήματα και όσα έχουμε αφήσει στην άκρη τώρα έρχονται να ζητήσουν εξέλιξη. Ο Πλούτωνας επιζητεί την αλλαγή και την κάνει να τριγυρνάει αρκετά μέσα στο νου και στις σκέψεις, αν και ακόμα μπορεί να μην μπορεί να υλοποιηθεί, μπορεί να γίνει η αρχή και να μπουν οι κατάλληλες βάσεις ώστε να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε ιδιαίτερα σε θέματα σχέσεων, σχέσεις με τα παιδιά σας αλλά και γενικότερα αν θέλετε να δημιουργήσετε νέα πράγματα αυτό το διάστημα.

Από την άλλη η Αφροδίτη σε χιαστί με τη Σελήνη στους Ιχθύες, θα σας κάνει να αναλογιστείτε αρκετά ποσό δίνετε και σε ποιους, αν υπάρχει ισορροπία αλλά και αν είναι δίκαια τα συναισθήματα και όσα λαμβάνετε από τους άλλους. Είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να συγκεντρωθείτε και να σκεφτείτε αρκετά τις σχέσεις σας και πώς λειτουργούν στη ζωή σας, ιδιαίτερα σε συναισθηματικό επίπεδο.

Φροντίστε την υγεία σας γιατί ο Άρης στην Παρθένο μπορεί να σας προσθέσει περισσότερο άγχος και να σας επηρεάσει ψυχολογικά, όπως και να φέρει ευαισθησίες στα έντερα, το στομάχι, το συκώτι και την σπλήνα.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση