Έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 23-9-2020 ένας σπουδαίος Έλληνας με πλούσια πνευματικά χαρίσματα!

 

Πρόεδρος του κέντρου “Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής” 

 

Ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD  γεννήθηκε στη Σύρο και προέρχεται από μία οικογένεια με κοινωνικές ανησυχίες και πνευματικές καταβολές. Ο προπάππος του Κωνσταντίνος Δανιηλίδης ήταν Δήμαρχος της Σμύρνης.

Είναι ο ιδρυτής, του μοναδικού στον Ελλαδικό χώρο, «Κέντρου Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής». Ανακαλύπτοντας από νεαρή ηλικία τα ιδιαίτερα χαρίσματα που του δόθηκαν, φοίτησε για 4 συναπτά έτη στο «Κέντρο Ψυχικών Ερευνών» στην Αθήνα από όπου απέκτησε δίπλωμα «Ψυχοερευνητή» και δίπλωμα εφαρμοσμένης «Ψυχολογίας- Παραψυχολογίας». Και αυτό ήταν μόνο η αρχή για εκείνον. Καλλιεργώντας τα χαρίσματα του συνέχισε τις σημαντικές σπουδές του εκτός Ελλάδος, στο «Athenaeum University» της Αγγλίας στο τμήμα «Esoteric Studies-Εσωτερικών Σπουδών». Δίπλα σε κορυφαίους Καθηγητές Παγκόσμιας Κλάσης του δόθηκαν οι πολύτιμες ευκαιρίες να αναδείξει τις πολύπτυχες ικανότητές του και να αποκτήσει Bachelor και Doctoral (Διδακτορικό) στη «Philosophy in Esoteric Studies-Φιλοσοφία Εσωτερικών Σπουδών».

Η αγάπη του για την Ελλάδα και τους Έλληνες όμως, τον έκαναν να αρνηθεί σημαντικές θέσεις καριέρας στην Αμερική και στην Ευρώπη. Έτσι αποφάσισε να ιδρύσει το πρώτο «Κέντρο έρευνας Αύρας και Βιοενέργειας» στην Ελλάδα, θέλοντας να προσφέρει στους Έλληνες τις γνώσεις του και τα πολύτιμα χαρίσματα του, βοηθώντας τους καθημερινά σε προβλήματα και καταστάσεις που χρειάζονται εξυγίανση.

Έγινε επίσης γνωστός μέσω τηλεοπτικών εκπομπών παρουσιάζοντας στο ελληνικό κοινό την Αύρα, την Βιοενέργεια και τα πλεονεκτήματα τους. Έχει διατελέσει Σύμβουλος Επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για αρκετά χρόνια, πράγμα που συνεχίζει μέχρι σήμερα, όπως και Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας. Σήμερα βρίσκεται στην τιμητική θέση να μας κάνει υπερήφανους με την οργάνωση εκπομπών προς τιμή του στο εξωτερικό για να παρουσιάσει τις Μεταφυσικές επιστήμες. Επίσης έχει συνεργαστεί και αρθρογραφήσει στο περιοδικό “Emeis”, στο μεγάλο αστρολογικό περιοδικό «Astra & Όραμα» και είναι δημιουργός της Τράπουλας «Η Μυστική Ταρώ των Στοιχείων», η οποία δημοσιεύτηκε και διανεμήθηκε μαζί με το περιοδικό «Astra & Όραμα», τεύχος Νο 234 Οκτωβρίου 2016. Όπως επίσης συνεργάστηκε και αρθρογράφησε στο αστρολογικό περιοδικό «Astra Όραμα», στο «Astra ζώδια & τύχη» στην εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος”, με την οποία διανεμήθηκε ως ένθετο στις 27/05/2018 το βιβλίο του “Γνωριμία με έναν κόσμο ανεξάντλητης γνώσης-Ταρώ από το Α έως το Ω (α’ & β’ τόμος), όπως επίσης τα βιβλία «Ερωτική Αστρολογία», «Η ταυτότητα των ζωδίων και τα μυστικά τους», κ.α. Συνεχίζει να συνεργάζεται και να αρθρογραφεί, στην εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος”, στο rizopoulospost.com, στο rp.gr, στο emeis.gr, στο typologos.com, κ.α.

Σε αυτό το σημείο, πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Πάππας είναι κάτοχος διπλωμάτων Υπνωτισμού, Ζωικού Μαγνητισμού, Αυτοΰπνωσης,  Μέθοδο Εξακρίβωσης Διαμεσικών Ιδιοτήτων, Τηλεπάθειας & Μεταβίβασης της Σκέψης – Υποβολής και Αυθυποβολής, όπως και Συμβούλου Ψυχικής Υγείας.

Και οι γνώσεις του δεν σταματούν μόνο εδώ! Έχει επίσης τα σημαντικά και σπάνια πτυχία της Μεταφυσικής, της Εσωτερικής Σκέψης, της Καταγραφής και Ερμηνείας της Αύρας, της Συμβουλευτικής Αύρας και Θεραπείας, της Ύπνωσης, της Υπνοθεραπείας και  των Αναδρομών. Ο Κωνσταντίνος Πάππας σήμερα, είναι ο μοναδικός αναλυτής Αύρας και Βιοενέργειας στην Ελλάδα.

Μετά από 35 χρόνια σπουδών, δράσης, και συλλογής πολύτιμων εμπειριών και βιωμάτων στα παραψυχολογικά και μεταφυσικά δρώμενα, ο Κωνσταντίνος Πάππας είναι ακούραστος στην μάθηση, ένα πραγματικό αεικίνητο πλάσμα που ψάχνει νέους ορίζοντες στην γνώση και την πνευματική ανύψωση καθημερινά.

Εκσυγχρονίζοντας το Ερευνητικό του κέντρο (το 2010), ο Κωνσταντίνος Πάππας το αναβαθμίζει σε «Κέντρο Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής» με νέα και υψηλής ακριβείας μηχανήματα, και με συνεργάτες άριστης και σημαντικής εκπαίδευσης. Το νέο αυτό κέντρο, έχει σαν σκοπό την διάδοση της γνώσης και την πολύτιμη βοήθεια του ιδίου και των συνεργατών του σε θέματα επαγγελματικά, προσωπικά, οικογενειακά, ενεργειακά και επίσης σε όλους τους μεταφυσικούς και παραψυχολογικούς σας προβληματισμούς.

Τέλος, δημιούργησε τον Μάρτιο του 2017 σε συνεργασία με το “Φάρο τυφλών” για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη μεταφυσικών σπουδών και έφτιαξε τα μαθήματα που παραδίδονται στο Κέντρο “Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής” στο ελληνικό σύστημα γραφής Braille, ώστε να μπορούν οι μαθητές της Σχολής να αναπτύξουν τις γνώσεις τους και να διδαχθούν τομείς που αφορούν την φωτογράφιση Κίρλιαν-αύρα, παραψυχολογία, την μεταφυσική, τα αστρολογικά συστήματα, κ.α.

 

Επίσης, έχει δημιουργήσει το πρόγραμμα υπνοθεραπείας «Μορφέας» (Morpheus) σε μορφή ηχητικού υλικού (cd ή usb), για την διαχείριση και αντιμετώπιση θεμάτων που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο, όπως το άγχος, την αϋπνία, την κατάθλιψη, την διακοπή κακών συνηθειών και εξαρτήσεων, την παχυσαρκία, διάφορες φοβίες, κ.ά

Ρητό του είναι: «Για κάθε πρόβλημα υπάρχει και μία λύση», και αυτό αποδεικνύεται μέσω της προσφοράς του τα τελευταία 35 χρόνια.

Kαθώς και το ρητό «Μάθε τον εαυτό σου πριν σε προλάβουν οι άλλοι!».

 

 

 

Πηγή: https://www.whoiswhogreece.com/konstantinos-pappas-phd/?fbclid=IwAR0KNwkv3Rv6_T1_S2feCXgwdtoGDvb_AgebcHMlkQwnnlnrjiI-0sYX_0M

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση