Η τεχνολογία του μηχανήματος της Δακτυλοσκόπησης, είναι στηριγμένη στην ηλεκτροφωτογραφία Κίρλιαν.

Η δακτυλοσκόπηση, λοιπόν είναι η έγχρωμη ηλεκτροφωτογραφία των μήλων των δακτύλων. Αυτού του είδους η ηλεκτροφωτογράφηση δείχνει το ενεργειακό πεδίο που υπάρχει. Το ενεργειακό αυτό πεδίο (αύρα), χωρίζεται σε 73 τομείς, οι οποίοι αντιστοιχούν στα καταληκτικά σημεία των ενεργειακών μεσημβρινών και βρίσκονται στα μήλα των δακτύλων. Πιο απλά, οι 73 τομείς αντιστοιχούν στα διάφορα όργανα του ανθρώπινου σώματος. Με την δακτυλοσκόπηση μας δίνετε η δυνατότητα να εξετάσουμε τα επίπεδα της ενέργειας του κάθε οργάνου (τομέα) ξεχωριστά. Στην λεπτομερή αναφορά της δακτυλοσκόπησης, που λειτουργεί με ρεύμα χαμηλής τάσης,  η πληροφορία από την πλάκα μεταφέρεται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και με την βοήθεια εξειδικευμένου λογισμικού εμφανίζεται η ηλεκτροφωτογραφία των δακτύλων. Στην συνέχεια το εξειδικευμένο λογισμικό πρόγραμμα αναλύει αυτή την ηλεκτροφωτογραφία και δίνει μια λεπτομερή αναφορά με τα ενεργειακά ελλείμματα ή πλεονάσματα των διαφόρων οργάνων του σώματος του ατόμου, δηλαδή μας δείχνει τους ενεργειακά πάσχοντες τομείς (όργανα) οι οποίοι χρειάζονται ενεργειακή εξισορρόπηση και θεραπεία. Το ανθρώπινο σώμα για να λειτουργήσει σωστά χρειάζεται ενεργειακή ισορροπία. Με τις πληροφορίες που δίνει η δακτυλοσκόπηση, ο ειδικά εκπαιδευμένος εξεταστής μπορεί να υποδείξει στο άτομο την ενεργειακή θεραπεία που χρειάζεται. Υπάρχουν πίνακες που μας δείχνουν τα επίπεδα της ενέργειας όλων των τομέων (οργάνων), καθώς και τα ενεργειακά πλεονάσματα και ελλείμματα αυτών. Οι πίνακες αυτοί βοηθούν τον ειδικά εκπαιδευμένο εξεταστή, να υποδείξει στο εξεταζόμενο άτομο τους ενεργειακά πάσχοντες τομείς (όργανα).

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣΚΟΠΗΣΗΣ

 

Στον πίνακα που ακολουθεί εμφανίζονται τα Τερματικά Ενεργειακά σημεία αριθμημένα και η αντιστοιχία τους στο ανθρώπινο σώμα:

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΟ (αντιστοιχία) ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΟ (αντιστοιχία)
1/70 Γναθοπροσωπικός 21/52 Γάμπες- Πόδια- Οστά- Αρθρώσεις
2/73 Φάρυγγας- Αυτί 22/51 Ήπαρ- Σπλήνα- Πάγκρεας
3/72 Μετωπικός- Ρινικός 23/50 Στομάχι
4/71 Επιδερμίδα 24/49 Θώρακας
5/65 Πνεύμονες- Στήθος 25/48 Κεφάλι- Οφθαλμοί
6/69 Έντερο- Διάφραγμα 26/47 Περιφερειακή Κυκλοφορία
7/68 Έντερο- Δωδεκαδάκτυλο 27/46 Κυκλοφορία του Αίματος
8/67 Καρδιά- Κυκλοφορικό 28/53 Νεφρά
9/66 Καρδιά- Φλέβες 29/42 Σπονδυλική Στήλη
10/64 Γεννητικό Σύστημα 30/31 Αυχενικό
11/63 Γεννητικό Σύστημα 32/40 Έντερο
12/62 Αδενικό Επινεφρίδιο Σύστημα 33/33 Παχύ Έντερο- Πρωκτός
13/61 Πάγκρεας- Ήπαρ 34/35 Κόλον- Ορθόν
14/60 Θύμος- Αδένες 36/36 Ιερόν
15/59 Θυρεοειδής 37/43 Οσφυϊκή Περιοχή- Αρθρώσεις
16/58 Παραθυρεοειδής- Μεταλλικά Άλατα 38/38 Σκωληκοειδής Απόφυση
17/57 Υπόφυση 39/39 Τυφλό Έντερο- Παχύ Έντερο
18/56 Επίφυση 41/41 Αυτί
19/55 Υποθάλαμος 44/45 Κόκκυγας- Οσφυϊκή Ιερά
20/54 Στρες- Άγχος

 

 

Στην εξέταση Δακτυλοσκόπησης γίνετε έλεγχος όλων των παραπάνω οργάνων και ανάλογα με τους πάσχοντες τομείς προτείνεται και η ανάλογη θεραπεία.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Αφού γίνει η εξέταση της δακτυλοσκόπησης, ο ειδικά καταρτισμένος εξεταστής, προτείνει θεραπεία για την ενεργειακή αποκατάσταση των πασχόντων τομέων/ οργάνων. Οι θεραπείες μπορεί να είναι:

 

α) Θεραπεία με Ανθοϊάματα Bach

Το θεραπευτικό αυτό σύστημα ανακαλύφθηκε από τον Άγγλο γιατρό Έντουαρντ Μπαχ, το 1930. Τα ανθοϊάματα Bach ανήκουν στις ενεργειακές θεραπείες και παρασκευάζονται από 38 διαφορετικά λουλούδια. Το καθένα από αυτά έχει διαφορετική δράση, είναι ακίνδυνα στη χρήση τους και δεν δημιουργούν παρενέργειες ή αλληλεπιδράσεις με άλλα θεραπευτικά σκευάσματα. Τα ανθοϊάματα Bach θεραπεύουν το νοητικό και το συναισθηματικό επίπεδο και κατ’ επέκταση το σωματικό.

 

β) Φυτοθεραπεία

Η φυτοθεραπεία είναι η θεραπεία του σώματος με φυτά και βότανα. Τα φυτά και τα βότανα χορηγούνται στο άτομο με διάφορους τρόπους όπως: έγχυμα, αφέψημα, βάμμα, σιρόπι, κάψουλες, κομπρέσα και αιθέριο έλαιο. Τα φυτά και τα βότανα είναι τα φάρμακα της φύσης και όπως όλα τα φάρμακα έχουν συγκεκριμένη δράση και δοσολογία, έτσι πρέπει να χορηγούνται προσεκτικά και με την καθοδήγηση ειδικά εκπαιδευμένου θεραπευτή, γιατρού ή βοτανολόγου/ φυτοθεραπευτή.

 

γ) Χρωμοθεραπεία

Η χρωμοθεραπεία ανήκει και αυτή στις ενεργειακές θεραπείες. Είναι η θεραπεία του ατόμου με τα χρώματα. Η χρωμοθεραπεία γίνετε σε σχέση με το χρώμα της αύρας του ατόμου και σε σχέση με το χρώμα του τσάκρα που πάσχει. Από την στιγμή που το χρώμα εκπέμπει δόνηση, δρα άμεσα στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ατόμου την αύρα. Θεραπεύοντας αυτό το επίπεδο, την αύρα, το άτομο έχει ορατά αποτελέσματα στο φυσικό επίπεδο δηλαδή στο σώμα του.

 

δ) Κρυσταλλοθεραπεία

Η κρυσταλλοθεραπεία είναι μια ενεργειακή μέθοδος θεραπείας μέσω των κρυστάλλων. Ο κάθε κρύσταλλος έχει διαφορετικές ιδιότητες οι οποίες βοηθούν το άτομο να θεραπευτεί, δηλαδή οι κρύσταλλοι μεταφέρουν τις ιδιότητές τους σε αυτόν που τους χρησιμοποιεί ή τους φοράει. Οι κρύσταλλοι είναι μικρές αποθήκες ενέργειας και έχουν την ιδιότητα να εκπέμπουν την θετική τους ενέργεια προς το άτομο και να απορροφούν την αρνητική από αυτό.

 

ε) Γεμμοθεραπεία

Η γεμμοθεραπεία είναι η θεραπεία του ατόμου με την χρήση της βιολογικής ενέργειας των φυτών και των κρυστάλλων. Στη γεμμοθεραπεία χρησιμοποιείται κάθε φυτική ουσία που βρίσκεται σε εμβρυϊκή φάση δηλαδή στο εξελικτικό στάδιο. Τα γεμμοθεραπευτικά σκευάσματα παρασκευάζονται με τον ίδιο τρόπο όπως τα φυτικά βάμματα. Τα σκευάσματα της γεμμοθεραπείας επειδή συγκαταλέγονται στα φυσικά φάρμακα, πρέπει να λαμβάνονται μόνο με την καθοδήγηση ειδικού θεραπευτή ή βοτανολόγου.

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση