Η Κρυσταλλομαντεία είναι μια μαντική τέχνη, η οποία προβλέπει το μέλλον με την βοήθεια των κρυστάλλων. Το σχήμα των κρυστάλλων που χρησιμοποιούνται, είναι συνήθως σφαιρικό. Ο μάντης, εστιάζει την προσοχή του στην κρυστάλλινη σφαίρα και «βλέπει» το μέλλον του ενδιαφερόμενου. Στην ουσία, είναι ένα είδος διόρασης. Αυτά που «βλέπει» ο μάντης μέσα από την κρυστάλλινη σφαίρα, δεν είναι εικόνες με τη μορφή φωτογραφίας ή κινηματογραφικής ταινίας, είναι εικόνες που φαίνονται μόνο με τα μάτια της ψυχής.

Ιστορικά, η Κρυσταλλομαντεία τοποθετείται στην αρχαιότητα. Εφαρμοζόταν στην αρχαία Ελλάδα στους ναούς της Θεάς Δήμητρας, όπως μας πληροφορεί ο Παυσανίας στο βιβλίο «Ελλάδος Περιήγησις». Στο έργο «Λιθικά» του Ορφέως, αναφέρεται ο ομιλών σιδερίτης, τον οποίο δώρισε ο Θεός Απόλλωνας στον μάντη της Τροίας Έλενο. Την Κρυσταλλομαντεία χρησιμοποιούσε και ο μεγάλος ιατρός και αλχημιστής Παράκελσος. Επίσης, η Κρυσταλλομαντεία και η πίστη στους λίθους, ήταν πολύ διαδεδομένη την περίοδο του μεσαίωνα, όπου πίστευαν ότι οι κρύσταλλοι ήταν οι κατοικίες των πνευμάτων.

Η Κρυσταλλομαντεία είναι μια από τις δυσκολότερες μαντικές τέχνες, παρόλο που φαίνεται τόσο απλή! Ο κρυσταλλομάντης πρέπει να είναι ιδιαιτέρως αφοσιωμένος και να διαθέτει το χάρισμα της διόρασης, να βλέπει δηλαδή, με τα μάτια της ψυχής. Επίσης, πολύ σημαντικό στην Κρυσταλλομαντεία, είναι η επιλογή και η προετοιμασία του κρυστάλλου. Ο κρύσταλλος επιλέγεται με βάση την καθαρότητα και το μέγεθός του. Ο καλύτερος κρύσταλλος για την μαντική αυτή τέχνη, είναι ο Λευκός Χαλαζίας ο οποίος διαθέτει ιδιαίτερες ενεργειακές δυνάμεις. Τέλος, η προετοιμασία του κρυστάλλου είναι μια ιεροτελεστία που κάνει ο κρυσταλλομάντης για να καθαρίσει τον κρύσταλλο, να τον εξαγνίσει και να τον φορτίσει με την δική του ενέργεια ώστε ο ίδιος να συνδεθεί με τον κρύσταλλο και ο κρύσταλλος να «μιλάει» μόνο σε αυτόν.

 

Κρυσταλλομαντεία η τέχνη των Σοφών

 

 

Στο Κέντρο “Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής” γίνονται συνεδρίες:

 • Κρυσταλλομαντείας

Επίσης σας προσφέρει, ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα στο τομέα της Κρυσταλλομαντείας 

 

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΜΑΝΤΕΙΑ
Η διάρκεια των μαθημάτων για την απόκτηση της Βεβαίωσης είναι 70 ώρες.
Η διάρκεια των μαθημάτων για την απόκτηση του Διπλώματος είναι 140 ώρες.

Υποχρεωτικά μαθήματα:

   •     Ανάλυση των κρυστάλλων
   •     Μεταφυσικές ιδιότητες των κρυστάλλων
   •     Κρύσταλλοι και μαντικές ιδιότητες
   •     Πρόβλεψη μέσα από τους κρυστάλλους
   •     Κρύσταλλοι και ζώδια
   •     Θεραπευτικές ιδιότητες των κρυστάλλων

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση