Το Astronline, είναι μια πρωτότυπη υπηρεσία που σας προσφέρει το Astro1.gr.

Η υπηρεσία αυτή δημιουργήθηκε με σκοπό τη δική σας ευκολία και τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση! Οι Online Υπηρεσίες μας, μπορούν να σας βοηθήσουν όπου και αν βρίσκεστε!


Μπορείτε, λοιπόν, να πάρετε απαντήσεις σε ότι σας απασχολεί, καθοδήγηση και προβλέψεις μέσω της Αστρολογίας, Αριθμολογίας, Καρτών Ταρώ, Χαρτομαντείας και άλλων Μαντικών Τεχνών. Μπορείτε να συζητήσετε μαζί μας ότι σας απασχολεί και να βρείτε τις λύσεις, που χρειάζεστε μέσω Συμβουλευτικής, Γιουγκιανών αρχετύπων, κ.α.

Επίσης, τα εκπαιδευτικά προγράμματα που παρέχει το “Κέντρο Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής” μπορούν να γίνουν μέσω τηλεφώνου, email ή Skype, με “Online Μαθήματα”.

Ξεκινήστε τώρα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει Online ή κλείστε τώρα ένα Online Ραντεβού.

Γιατί όταν γνωρίζεις….. Μπορείς!

Με τρία απλά βήματα, μπορείτε να βρεθείτε κοντά μας από όπου κι αν είστε!

ΒΗΜΑ 1
Για την υπηρεσία Astronline επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά, στο 2106814266 για να ενημερωθείτε και να κλείσετε το “Οnline ραντεβού” σας (ημέρα & ώρα).

ΒΗΜΑ 2
Θα σας σταλούν οι τρόποι πληρωμής, μαζί με το ποσό της υπηρεσίας που επιλέξατε. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την κατάθεση μέσω τραπέζης, ebanking ή Viva Wallet.

ΒΗΜΑ 3
Συνδέεστε στο Skype την ημέρα και ώρα που έχει οριστεί, το “Online Μάθημα” ή “Online Ραντεβού” σας. Κάνετε προσθήκη στις επαφές σας το: astro1site. Στη συνέχεια πραγματοποιείτε μια βίντεο κλήση!

Τόσο απλά και τόσο εύκολα, βρίσκεστε μέσα στο χώρο μας!

Καλέστε για την υπηρεσία Astronline στο (+30) 2106814266, για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τις υπηρεσίες μας.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail