Η Cameron Diaz γεννήθηκε στο San Diego της California στις 30 Αυγούστου του 1972 και ξεκίνησε το modeling το 1988 (με την Αφροδίτη να κάνει εξάγωνο με την Vesta), αλλά από το 1993 ασχολείται με την υποκριτική, το 1994 κάνει την πρώτη της ταινία “Η Μάσκα” (με τον ωροσκόπο της, τον Βόρειο δεσμό και την Ceres να ενεργοποιούν τον Ερμή).

Με τον Ήλιο στην Παρθένο και με τον ωροσκόπο και τον Vulkanus στο ζώδιο του Καρκίνου η σταθερότητα έρχεται σε αντίθεση με το συναίσθημα και οι εσωτερικές εκρήξεις που διοχετεύει η Σελήνη στον Ταύρο όπως και η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε πεντάγωνο με τον Πλούτωνα κάνει τον εσωτερικό κόσμο και τα συναισθήματα έντονα και δύσκολα διαχωρίσιμα, σίγουρα έχουν παίξει σημαντικό ρόλο σε πολλά και ιδιαίτερα στη καριέρα της αλλά και στην προσωπική της ζωή. Το εξάγωνο με την Αφροδίτη της μεταδίδει μια τρυφερότητα και όμορφη εμφάνιση, όμως το τετράγωνο με την Juno σίγουρα δεν τη κάνει την κλασσική γυναίκα και σύντροφο, το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη όπως και με τον ωροσκόπο της έδωσαν αρκετή λάμψη και ομορφιά ώστε να μπει στο χώρο του modeling και ενισχύει ακόμα περισσότερο την ενέργεια του Καρκίνου που της μεταδίδει μια φρέσκια εμφάνιση και προσωπικότητα προς τα έξω.

Η Vesta και ο Ερμής της έχουν δώσει την τάση προς την ηθοποιία και το χιούμορ που την έχει κάνει γνωστή και την βοηθάει αρκετά, ώστε να δημιουργήσει το αόρατο τοίχος που καλύπτει τον έντονο συναισθηματικό της κόσμο που είναι ευάλωτος. Με την Juno στον Ζυγό έχει ανάγκη από τα άτομα που αγαπάει όπως και τον ιδανικό σύντροφο, το τετράγωνο που κάνει με τον Βόρειο δεσμό είναι και ο λόγος που άργησε να παντρευτεί, από την μια το ιδανικό πρότυπο που αναζητάει η Juno και από την άλλη ένας Βόρειος δεσμός που έχει ανάγκη από την απόλυτη ασφάλεια για να λειτουργήσει θετικά.

Ο Βόρειος δεσμός και ο αστεροειδής Amor στον Αιγόκερω μέσα στον 7ο οίκο σε τρίγωνο με την Σελήνη στον Ταύρο, εντείνει την ανάγκη για ασφάλεια και σταθεροποίηση και η αντίθεση με την Αφροδίτη ενισχύει μια εσωτερική ανασφάλεια για την οικογένεια και τη δέσμευση.

Η διέλευση του Δία στο Ζυγό και η Juno στο ζώδιο του Αιγόκερου έχει κάνει έντονη την ανάγκη πλέον για σταθεροποίηση στη ζωή της και ενεργοποιεί τον τομέα της οικογένειας και έτσι θα εντείνει την ανάγκη του ωροσκόπο της για μεγαλύτερη οικειότητα, δέσμευση και τη δημιουργία οικογένειας.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση