Πως αντιμετωπίζει τη ζωή και πως τον βλέπουν οι άλλοι

Γιώργος Μαζωνάκης ένας διαχρονικός καλλιτέχνης με έντονη φύση και παρουσιαστικό που εναλλάσσεται ανάμεσα στην επιρροή του Hades από τον 10ο οίκο ψάχνοντας διέξοδο στη δημιουργικότητα του και της Σελήνης στον Σκορπιό προσπαθώντας να ισορροπήσει τα έντονα συναισθήματα και πάθη του. Με τον Ήλιο στους ιχθύες και τον ωροσκόπο του στο ζώδιο του Λέοντα, η Ποσειδώνια φύση των Ιχθύων συνδέεται εδώ με την ηλιακή ενέργεια του Λέοντα, φέρνοντας στην επιφάνεια μια εξαιρετική προσωπικότητα με κρυμμένες πτυχές, ευαισθησία και πολλές καλλιτεχνικές τάσεις.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Άρη ενεργοποιεί την ενέργεια του 10ου οίκου, όπως και τις προσπάθειες του με τον Άρη να του δίνει την απαραίτητη ενέργεια και αντοχή να κατακτήσει τους στόχους του. Ο Ωροσκόπος εξάγωνο με τον Poseidon ενισχύει τα Ποσειδώνια στοιχεία του και την συναισθηματική του αυτοέκφραση και του δίνει τη δυνατότητα ουσιαστικά να εξωτερικεύσει την έντονη ενέργεια του υποσυνείδητου μέσα από την έκφραση του λόγου. Όπως και το εξάγωνο με τον Ουρανό που δημιουργεί μια τάση για νέα πράγματα χωρίς να εμμένει στα παλιά τα οποία μπορούν να φέρουν θετικά στοιχεία στις συνεργασίες του, αλλά χρειάζεται όμως προσοχή στην επιλογή ατόμων που συνεργάζεται με τον κλήρο της πρόκλησης στον 7ο οίκο του σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Αυτό βέβαια φαίνεται από τον ωροσκόπο στο Λέοντα σε τετράγωνο με τον Άρη, αλλά και τον Hades στον 10ο οίκο που φανερώνει πως η επιτυχία σίγουρα δεν έχει έρθει εύκολα και σίγουρα έχει προσπαθήσει αρκετά για να κατακτήσει τα όνειρα του, θα πρέπει να προσέξει πολύ κατά την περίοδο των ετών διότι ο Άρης σε σύνοδο με τον Hades στον Ταύρο μπορεί μεν να φέρει στο φως κρυμμένες πτυχές της προσωπικότητάς του και μεγάλη καλλιτεχνική έμπνευση, θέλει πάντα να αλλάζει και να κάνει κάτι διαφορετικό, όμως μπορεί εύκολα να φέρει την απόλυτη ακμή αλλά και πτώση.

 

Ο Εσωτερικός κόσμος και η ώθηση

Ο Ήλιος στους Ιχθύες και στον 8ο οίκο μαζί με τον Ερμή σε επτάγωνο με τον Hades που βρίσκεται στον 10ο οίκο, δείχνει μία πολύπλοκη ψυχολογία και έντονη διανοητική δραστηριότητα, με τον Kronos στον 10ο οίκο ο οποίος εδώ φέρνει μεγάλη ένταση ενεργοποιώντας την ανάπτυξη και την καταξίωση ισορροπώντας την ενέργεια του Hades και τονίζοντας τα καλά χαρακτηριστικά του. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Άρη ενεργοποιεί τις ποιότητες του 10ου οίκου φέρνοντας μεγάλο δυναμισμό και επιτυχία στην προσπάθεια πάνω στη καριέρα του, μια δυναμική ένταση που πάντα βρίσκει διέξοδο στην πρόοδο και στην ισχυρή θέληση, με την ενέργεια του Άρη να συνδέεται με αυτή του Hades, ο Ήλιος από τον 8ο οίκο σε σύνοδο με το άστρο Achernar υπόσχεται επιτυχία και καταξίωση, το άστρο αυτό μεταφέρει μαζί του τις ενέργειες του Δία και του Κρόνου, που αν συνδυαστούν σωστά μπορούν να ανοίξουν το δρόμο για μια μεγάλη καριέρα, αν και όχι εύκολα με τον Κρόνο σαν πρωταρχική ποιότητα αυτού του άστρου.

Όμως το εξάγωνο Ήλιου-Hades μπορεί εύκολα να φέρει θέματα του υποσυνείδητου στο φως όπως και η αντίθεση με τον Zeus που εύκολα μπορεί να δημιουργήσει ακόμα και απώλειες κάθε είδους, εάν δεν είναι προσεκτικός στην καριέρα του και ειδικά ότι αφορά τις ενέργειες του Hades, όπως δυσφημήσεις, παρασκήνια και πρόσωπα που μπορεί να τον οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Οι προκλήσεις δε λείπουν με την Κρόνια ενέργεια εντόνως στον 10ο οίκο του αλλά η αγάπη του κόσμου εδώ είναι έντονη και η αποδοχή είναι πάρα πολύ μεγάλη, με τον αστεροειδή Horus στον Ταύρο. Η Pallas στους Διδύμους πάλι, θέλει προσοχή μιας και η σύνοδο με τον Κρόνο μπορεί να φέρνει καταστάσεις που να τον στεναχωρούν περισσότερο με ότι αφορά κουτσομπολιά και γενικά παρανοήσεις σε όσα θέλει να δείξει προς τα έξω αλλά και μέσα στον κοινωνικό του περίγυρο.

 

Ψυχισμός και ικανότητές

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον αστεροειδή Vesta στους Ιχθύες δείχνει ένα δημιουργικό μυαλό και πολύ διαισθητικό, αλλά και πολλά πάθη και βαθιά συναισθήματα που θέλει μεγάλη προσοχή με τον Ερμή σε αντίθεση με το Πλούτωνα θα μπορούσαν πολύ εύκολα να αποβούν ζημιογόνα, ιδιαίτερα στον τομέα των οικονομικών και σε όσα θέλει να κατακτήσει. Από την άλλη το τετράγωνο Vertex- Ερμή, εδώ πέρα εύκολα θα μπορούσε να δημιουργήσει θέματα μέσα στις σχέσεις του και στη δημιουργία νέων σχεδίων του εφόσον ο Ερμής δεν μπορεί να διοχετεύσει την σωστή ενέργεια.

Ο Ερμής από τον 8ο οίκο στους Ιχθύες σε διπλό πεντάγωνο με τη Σελήνη στον Σκορπιό, μπορεί και φέρνει έναν πολύ εκφραστικό λόγο, έντονο πάθος και έντονες επιθυμίες, αλλά θα πρέπει να κινηθεί προσεκτικά μιας και η έκθεση του στο τραγούδι μπορεί να είναι η απόλυτη, όμως ανάμεσα σε κοντινά του πρόσωπα ίσως το έντονο συναίσθημα να προκαλέσει αρκετά θέματα. Το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου είναι αυτό που ουσιαστικά δίνει μία μεγάλη βελτίωση στην κατάσταση, δίνει εξαιρετική ικανότητα συγκέντρωσης, βαθιά σκέψη και ενισχύει την ενέργεια του Κρόνου που ενεργεί βοηθητικά από τον 10ο οίκο, μπορεί να απορροφάται από διάφορες λεπτομέρειες, όμως ουσιαστικά υπάρχει ένας ειδικός βαθμός μέσα του που μπορεί και αξιολογεί σωστά ανθρώπους και καταστάσεις, ακόμα και αν δεν στηρίζεται πολλές φορές στο ένστικτο του, στο τέλος αποδεικνύεται πάντα σωστό.

 

Συναισθηματικός κόσμος

Η Σελήνη στο Σκορπιό, μελαγχολική σαν να είναι βγαλμένη μέσα από την άβυσσο, δίνει πολύ μεγάλη εσωτερική ένταση, εσωτερικές διακυμάνσεις και ένα πολύ ενεργό μυαλό το οποίο ευτυχώς εδώ πέρα με το εξάγωνο με το Δία μέσα στον 5ο οίκο μπορεί να διοχετευτεί μέσα στην δημιουργικότητα την οποία μπορεί να έχει ως άτομο, το μόνο που θέλει προσοχή ουσιαστικά είναι οι συστηματικές διακυμάνσεις όπως και τα προσωπικά του συναισθήματα που εντείνονται και μπορούν πολλές φορές οι αποφάσεις να είναι για λάθος λόγους ή τα συναισθήματα επηρεάζουν τη σκέψη σε μεγάλο βαθμό.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Admetos από το 10ο οίκο, φανερώνει ότι δεν παρουσιάζει αυτό το οποίο ο κόσμος θέλει να δει αλλά αυτό που είναι, πολλές φορές τα συναισθήματα του έρχονται σε αντίθεση με αυτά που πρέπει να κάνει για την καριέρα του, το τρίγωνο πάλι με τον Vulkanus ενεργοποιεί την ενέργεια του Καρκίνου που υπάρχει μέσα στο 12ο οίκο ενισχύοντας τις ποιότητες της Σελήνης στο Σκορπιό.

Η Αφροδίτη στον Κριό στον 9ο οίκο που με τη σειρά της κάνει αντίθεση με τη Lilith αλλά και τον Cupido, δημιουργεί μια πολύ μεγάλη ένταση όσον αφορά τις ενέργειες της Lilith που είναι πολύ δυνατή μέσα στο Σκορπιό, η ψυχική σύνδεση και απελευθέρωση μέσω του λόγου και της έμπνευσης είναι απαραίτητη και ενεργοποιεί το ένστικτο για την εκπλήρωση εσωτερικών επιθυμιών.

 

Φιλοδοξία και στόχοι

Η αφοσίωση στην καριέρα του φαίνεται από τον Άρη στον Ταύρο και στον 10ο οίκο, ο οποίος του δίνει πολύ μεγάλη αποφασιστικότητα και σταθερότητα σε αυτό που θέλει να κάνει, οι φιλοδοξίες του είναι μεγάλες και δεν θέλει να αιωρείται ανάμεσα στο χθες και στο αύριο. Η ενέργεια του Ταύρου τον κάνει ιδιαίτερα επίμονο και επιμένει μέχρι ουσιαστικά να επιτύχει όσα έχει κατά νου και η επιθυμία να  αξιοποιήσει νέες ευκαιρίες με τον Ταύρο στον 10ο οίκο πετυχαίνει, ο Άρης στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Zeus στον 2ο οίκο τον βοηθάει ουσιαστικά να χρησιμοποιήσει το ταλέντο του και τα χαρακτηριστικά του στην καριέρα του, ώστε να μπορέσει να δημιουργήσει μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια. Το ενάμισι τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, φέρνει πολύ μεγάλη ένταση και κάποια εμπόδια όσον αφορά τον οικονομικό τομέα, βιαστικές κινήσεις αλλά και άτομα που ουσιαστικά γνωρίζει μέσα με το επαγγελματικό του περιβάλλον μπορεί να μην είναι πολλές φορές τα ιδανικά, έτσι ενώ θα μπορούσε να κερδίσει περισσότερα μπορεί να έχει απώλειες από τρίτους.

Η σύνοδος Άρη- Hades μπορεί να είναι αρκετά έντονη και να φέρνει αρκετές εντάσεις, όμως όσο εύκολα θα φέρει εσωτερική ένταση μπορεί και να συμβάλει και στην άνοδο του, αφού δίνει μεγάλη δύναμη ο Άρης στον Hades, και αν και του εντείνει την αρνητική του πλευρά, όμως μπορεί να ανέλθει και πάλι στην επιφάνεια και να κάνει πολύ εύκολα νέες αρχές.

 

Άλλες επιρροές

Με το Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί και έχει μια έμφυτη εσωτερική τάση να αναπτύσσει μια καλή στρατηγική, ώστε να οδηγήσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του εκεί που ακριβώς πρέπει να ανήκουν, ο επαγγελματισμός στη δουλειά του μπορεί να βοηθήσει πολύ και μέσα από τον 5ο οίκο υπάρχει μία πολύ μεγάλη δημιουργικότητα και πολύ καλή στάση για τον ίδιον όσον αφορά το κομμάτι του υλικού.

Το τετράγωνο Δία-Πλούτωνα δίνει μεγάλη ένταση αν και πολύ μεγάλο όραμα και στόχο, ο ίδιος είναι απαιτητικός απ’ τον εαυτό του, ειδικά όσον αφορά τους στόχους του θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, ευνοούνται και μπορεί να κατακτήσει αρκετά πράγματα στη ζωή του, όπως και σημαντικές θέσεις. Το τρίγωνο του Κρόνου με τον Apollon και τον Πλούτωνα στον 2o οίκο, δείχνει μια επιτυχία η οποία έχει έρθει, όμως όχι χωρίς εμπόδια και προβλήματα και σίγουρα είναι κάτι το οποίο ο ίδιος έχει παλέψει για να καταφέρει.

Ο Ποσειδώνας στον Τοξότη εντείνει ακόμα περισσότερο ενέργεια των Ιχθύων από τον 8ο οίκο, που μπορεί να φέρνει εδώ πέρα πάρα πολύ μεγάλη έμπνευση αλλά και αρκετή σύγχυση πολλές φορές.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση