Καλωσήρθατε στο Astro1.gr
 

 

Ο Dr. Κωνσταντίνος Πάππας και οι συνεργάτες του σας καλωσορίζουν στο Astro1.gr. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε να ξεναγηθείτε στο site μας και σας ευχόμαστε καλή διαμονή. Ο λόγος ύπαρξης του site μας, είναι η ενημέρωση των επισκεπτών για τις υπηρεσίες του Κέντρου μας όπως η Αστρολογία, οι Μαντικές Τέχνες, η Παραψυχολογία, η Ύπνωση, η Αύρα, τα Εκπαιδευτικά μας προγράμματα, κ.α.

Έπειτα, στόχος του site είναι να παρουσιάσει στον κόσμο την πολυσυζητημένη και γνωστή σε όλους «Αύρα», με τη βοήθεια του εξοπλισμού Φωτογράφησης και Ανάλυση της Αύρας. Ξετυλίγοντας τα Μυστικά της, σας δίνετε η δυνατότητα να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας και να γνωρίσετε πτυχές του που δεν τις φανταζόσασταν. Φωτογραφίζοντας, λοιπόν, την Αύρα σας, θα μπορέσει να σας βοηθήσει ο Dr. Πάππας, με τις πολύτιμες γνώσεις του, να επιτύχετε καλύτερη ποιότητα ζωής, εσωτερική γαληνή, ισορροπία και πλήρη γνώση του εαυτού σας. Στόχος όλων των παραπάνω είναι να βελτιωθείτε σαν άνθρωποι και να μπορέσετε να απολαύσετε τη ζωής σας.

Οι επιλεγμένοι συνεργάτες του Dr. Πάππα, με τις αξιοσημείωτες σπουδές τους, την πείρα τους, είναι πάντα στη διάθεσή σας. Οι συνεργάτες του Dr. Πάππα, μπορούν να σας βοηθήσουν στους τομείς της Αστρολογίας, της Χαρτομαντείας /Ταρώ και διάφορων Μαντικών Τεχνών και να σας δώσουν την σωστή λύση για ότι σας απασχολεί, είτε αφορά το Παρόν είτε το Μέλλον, το δικό σας, της οικογένειάς σας ή των αγαπημένων σας ατόμων.

Τέλος, το «Κέντρο Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής» μέσω των εκπαιδευτικών του προγραμμάτων σας παρέχει τη δυνατότητα απόκτησης Διπλωμάτων και Βεβαιώσεων για επαγγελματική χρήση.

Επιθυμία του Dr. Κωνσταντίνου Πάππα, PhD, είναι η πλήρη, σοβαρή, εχέμυθη, και πολύτιμη βοήθειά του στην επίλυση των προσωπικών σας, και όχι μόνο, προβλημάτων. Το “Κέντρο Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής”, έχει σαν σκοπό την διάδοση της γνώσης και την πολύτιμη βοήθεια του Dr. Πάππα και των συνεργατών του σε θέματα επαγγελματικά, προσωπικά, οικογενειακά, ενεργειακά και επίσης σε όλους τους μεταφυσικούς και παραψυχολογικούς σας προβληματισμούς. Ακόμα το “Κέντρο Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής” σας δίνει την δυνατότητα να γίνετε επαγγελματίας στο χώρο των Εσωτεριστικών Σπουδών, με ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα. Αδράξτε την ευκαιρία για ένα καλύτερο Μέλλον και δώστε στον Εαυτό σας αυτό που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ!

Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε το site μας!

Με τις Ευχές μας για ένα καλύτερο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ Μέλλον.

Κωνσταντίνος Πάππας, PhD και συνεργάτες. 

 
 
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail