Τα ζώδια της Κυριακής 5 Αυγούστου 2018

Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

 

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 

 

ΚΡΙΟΣ

Από τις συζητήσεις που θα προκύψουν με άτομα που εμπιστεύεστε, θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθείτε, ώστε να λειτουργήσετε κατάλληλα σε θέματα που σας απασχολούν. Για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, χρειάζεται να έχετε την κατάλληλη ψυχολογία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση, μπορεί να σας δημιουργήσει ανασφάλειες και συγκρούσεις με άτομα που σας περιβάλλουν, κινηθείτε πιο ήρεμα. Οι προσωπικές σας υποθέσεις, θα διαλευκανθούν και θα υπάρξει βοήθεια από άτομα που αγαπάτε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η λεπτομερής εξέταση των επαγγελματικών σας υποθέσεων,  ευνοείτε και θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε τους στόχους σας, με περισσότερη ευκολία. Προσοχή, όμως μην φανείτε παρορμητικοί. Η διάθεσή σας, να βελτιώσετε την σχέση σας, είναι ικανή να σας οδηγήσει σε θετικές εξελίξεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο έλεγχος που αισθάνεστε, από τα άτομα που σας περιβάλλουν στον επαγγελματικό σας χώρο, είναι ικανός να σας δυναμώσει και να βγάλετε τον καλύτερο σας εαυτό προς τα έξω, με αποτέλεσμα να έχετε την ικανότητα να κλείσετε τις ανάλογες συμφωνίες. Μία έξοδος με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα συμβεί στην διάρκεια της ημέρας και θα σας φτιάξει την διάθεση.

 

ΛΕΩΝ

Η διάθεση σας, να ακολουθήσετε τις πρωτότυπες ιδέες σας, σας δημιουργεί μία ανάλαφρη ατμόσφαιρα και σας βγάζει από την καθημερινότητα. Οι συζητήσεις που θα προκύψουν με φιλικά πρόσωπα, μπορούν όμως να φέρουν εντάσεις, εξαιτίας των συναισθηματικών σας μεταβολών, ισορροπήστε την ψυχολογία σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα, μπορεί να έχει αρκετές απαιτήσεις, φέρνοντας σας συναισθηματική αναστάτωση. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και ακολουθείστε το ένστικτό σας. Οι εντάσεις, που υπήρχαν στο παρελθόν με άτομα του οικείου περιβάλλοντός σας, έρχονται και εντείνονται, εξαιτίας τρίτων προσώπων, που είναι αρνητικά προσκείμενοι προς εσάς.

 

ΖΥΓΟΣ

Η επιθυμία σας, να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και να ζήσετε ονειρικά, είναι αρκετά έντονη σήμερα και φαίνεται σε όλους τους τομείς. Στα αγαπημένα σας πρόσωπα, η στάση αυτή μπορεί να είναι παρεξηγήσιμη, γι’ αυτό προσπαθήστε να εκφράσετε όσα νιώθετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε σήμερα, να πάρετε αποφάσεις, ιδιαίτερα επαγγελματικής φύσεως. Οι εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί στο παρελθόν στον επαγγελματικό σας τομέα, σας έχουν επηρεάσει. Χαλαρώστε και αφήστε να περάσει, όσο πιο ομαλά γίνεται η ημέρα σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι επαγγελματικές σας υποθέσεις, χρειάζονται μεθοδικότητα αλλά και οξύτητα σκέψης, για να προχωρήσουν με έναν διαφορετικό τρόπο. Η διάθεση, να διασκεδάσετε και να βρεθείτε σε χώρους που σας εμπνέουν, θα σας χαρίσουν σήμερα όμορφες στιγμές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην αφήνετε, τις εσωτερικές σας συγκρούσεις να εμποδίσουν την επαγγελματική σας πρόοδο. Η σταθερότητα και η καθαρότητα σκέψης, είναι τα όπλα για να τα καταφέρετε. Μπορεί να εμφανιστούν προβλήματα επικοινωνίας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όμως έχετε την ευχέρεια να τα αποφύγετε, μέσω ειλικρινής διάθεσης.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα, σας ευνοεί να οργανώσετε και να χειριστείτε τα επαγγελματικά σας σχέδια, εφόσον στο παρελθόν έχετε κάνει ήδη την ανάλογη προεργασία. Έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε την σχέση με τον σύντροφό σας, χωρίς να υπάρξουν αμφιταλαντεύσεις ανάμεσά σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θέματα συνεργασιών, στον επαγγελματικό σας τομέα, μπορούν να προχωρήσουν καλύτερα, εφόσον είστε σε ανάλογη ετοιμότητα και έχετε συλλέξει όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Αποφύγετε, συζητήσεις με τον σύντροφό σας, που απαιτούν λεπτομερή ανάλυση, διότι θα υπάρξουν εντάσεις ανάμεσά σας. Απλά προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να περάσετε ευχάριστα σήμερα

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση