Τα ζώδια της Δευτέρας 27 Αυγούστου 2018

Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

 

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 

 

ΚΡΙΟΣ

Η όρεξη που διαθέτετε σήμερα, για να προχωρήσετε επαγγελματικές εκκρεμότητες, είναι σημαντική για να μπορέσετε να προβείτε σε σωστές ενέργειες. Η κινητικότητα που θα εμφανιστεί, θα σας δώσει περισσότερες πληροφορίες. Οι χώροι που θα επιδιώξετε να βρεθείτε σήμερα, είναι κοντά στα δικά σας πιστεύω και θα σας δοθεί η απαραίτητη προσοχή.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σκέψεις σας, να ασχοληθείτε με επαγγελματικά σας θέματα και η αυτοπεποίθηση που διαθέτετε, είναι ένας σημαντικός παράγοντας, που θα σας ανταμείψει στο μέλλον. Οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε στην προσωπική σας ζωή, μπορεί να καθυστερήσουν και θα σας προκαλέσουν κάποια θέματα με τους γύρω σας. Διαχειριστείτε την συμπεριφορά σας και ακολουθείστε ήπιες συμπεριφορές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η συλλογή των στοιχείων που έχετε στα χέρια σας μέχρι τώρα, θα σας δώσει την ώθηση να κάνετε νέες ενέργειες για το μέλλον σας. Ασχοληθείτε με την πορεία της δουλειάς σας και μην απογοητεύεστε, με τις δυσκολίες που προκύπτουν, εξάλλου έχετε την ικανότητα να τις διαχειρίζεστε με μεγάλη ευκολία. Η στάση σας, απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα, πρέπει να είναι επιφυλακτική, για να αποφύγετε τυχών ρήξεις ανάμεσά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα, μπορεί να παρουσιάσει κάποιες αντιξοότητες, όμως θα πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι σε σοβαρά θέματα και να επικρατήσει μία αρμονική συμπεριφορά απέναντι στους γύρω σας. Αποφύγετε αρνητικές σκέψεις και σκεφτείτε πιο θετικά. Στραφείτε σε έμπιστα άτομα, ίσως σας δώσουν συμβουλές που θα σας βοηθήσουν.

 

ΛΕΩΝ

Ο αυθορμητισμός σας, μπορεί να μπει εμπόδιο σήμερα, σε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας και μία μεταβαλλόμενη συμπεριφορά, θα εμφανιστεί έντονα στο συναδελφικό σας περιβάλλον. Απομακρυνθείτε, από κάθε τι κύριο σήμερα και ασχοληθείτε με πιο ανάλαφρα ζητήματα. Η διάθεση αυτή, μπορεί να σας οδηγήσει στην έναρξη μιας νέας αρχής στα συναισθηματικά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αίσθηση της απομόνωσης, παρουσιάζεται αρκετά έντονα σήμερα και σας δημιουργεί μία εσωστρέφεια. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν ήρεμα γύρω σας και στραφείτε προς τον εαυτό σας, δίνοντάς του την ανάλογη δύναμη να ανταπεξέλθει στο μέλλον. Βρείτε δραστηριότητες, που σας κρατούν ενεργούς και μέσω αυτών αποβάλλετε το άγχος, που σας διακατέχει έντονα.

 

ΖΥΓΟΣ

Η δύναμη που έχετε μέσα σας, μπορεί να υπερνικήσει κάθε δυσκολία που θα εμφανιστεί μπροστά σας, κάνοντας τους γύρω σας να απορούν με τις ικανότητες σας. Η ευγένεια και η ευχάριστη διάθεσή σας, θα ευνοήσουν τις προσωπικές σας σχέσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην επιτρέψετε σε έμμονες ιδέες του παρελθόντος και προκαταλήψεις, να σας κρατήσουν μακριά από την επαγγελματική σας εξέλιξη. Σκεφτείτε με μεγαλύτερη σοβαρότητα, πράγματα που σας αφορούν και προωθήστε τις επαγγελματικές σας ιδέες. Υπάρχουν στιγμές που έχετε την αίσθηση της αστάθειας στις σχέσεις σας, εξαιτίας της συναισθηματικής σας ανασφάλειας, προσπαθήστε να το ισορροπήσετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθήστε να ξεπεράσετε αρνητικές εμπειρίες του παρελθόντος, που έχουν συμβεί κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα, διότι σας οπισθοδρομούν. Η διάθεσή σας, να περάσετε καλά με τον σύντροφό σας, θα φανεί από τις προτάσεις που θα κάνετε, δείχνοντας την όρεξη για διασκέδαση. Απλά μείνετε σταθεροί, σε ένα πρόγραμμα που προτείνετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δοτική σας διάθεση και η συμπαράσταση που είστε διατεθειμένοι να προσφέρετε, σε άτομα που σας έχουν ανάγκη, ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σας. Στην προσωπική σας ζωή, θα αποφύγετε τις εντάσεις, αν απομακρυνθείτε από εριστικές συμπεριφορές και ανάλυση σημαντικών θεμάτων.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι δυσκολίες του παρελθόντος, σας ανοίγουν ένα νέο μονοπάτι για το μέλλον σας, μπείτε στην διαδικασία να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Η περιπετειώδης διάθεσης σας και η οξύτητα της σκέψης σας, θα είναι τα κίνητρα να τα καταφέρετε. Σήμερα, μπορείτε να λειτουργήσετε με αρμονικά συναισθήματα και η εξέλιξη της σχέσης σας, θα είναι ευχάριστη και από τις δύο πλευρές.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο συναισθηματικός σας κόσμος  αποζητά την ασφάλεια, την οποία μπορείτε να λάβετε από άτομα εμπιστοσύνης και από χώρους που αισθάνεστε οικείους. Αποστασιοποιηθείτε από σοβαρές καταστάσεις και γίνετε παρατηρητής, ώστε να δώσετε τις πρέπουσες λύσεις και  να πάρετε αποφάσεις. Παρατηρήστε στην πραγματική τους διάσταση, τα προβλήματα και ενδυναμώστε ταυτόχρονα τα δυναμικά στοιχεία του χαρακτήρα σας.

 

 

 

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση